Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka urobila kontroverzný krok: Svojej dcére dávala TOTO až do 7 rokov, teraz bude súd!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: spuntik)

ZURICH - Vo Švajčiarsku sa bude musieť pred súdom spovedať matka, ktorá dávala prsník sedemročnej dcére, hoci ju už nedojčila. Čaká ju obžaloba zo sexuálnych deliktov a zneužívania, uviedli miestne médiá. Otec dievčatka bol ako spolupáchateľ už odsúdený k peňažnej pokute.

Kontroverzná FOTO, ktorá rozdelila svet: Mamička (26) ukazuje prsia, ale ide o niečo viac

Súd v meste Dietikon pri Zürichu bude riešiť, či sa žena dopustila porušenia zákona, keď nechávala svoju dcéru sať prsník, aj keď už dávno nemala materské mlieko. Dievčatko takto "upokojovala" najmenej tri roky.

Vec začala justícia riešiť pred dvoma rokmi, keď žena opustila svojho manžela aj dcéru. Muž potom na ňu podal trestné oznámenie. V ňom uviedol, že sa mu správanie manželky nepáčilo, nedokázal s ním ale nič robiť. Sťažnosť však podal až potom, čo už s ňou nežil v jednej domácnosti.

Prokuratúra ho obžalovala ako spolupáchateľa a dnes ho odsúdili k pokute vo výške 2700 frankov (cca 2500 eur).

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) odporúča, aby deti do šiestich mesiacov veku boli výhradne dojčené. Ako doplnková potravina je podľa odborníkov materské mlieko výhodné najmenej do dvoch rokov veku dieťaťa. Matky, ktoré svoje deti dojčia dlhšie, vzbudzujú v mnohých v európskych krajinách často kontroverzie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu