Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Zadok turistky v Dubrovniku vyvolal pohoršenie: Zmenu pocítia aj Slováci

Menej je vraj niekedy viac Zobraziť galériu (2)
Menej je vraj niekedy viac (Zdroj: reprofoto Dubrovniknet.hr)

DUBROVNIK – Chorvátskymi webmi sa šíri fotografia necudnej turistky, ktorá už čoskoro zmení históriu bezstarostného dovolenkovania. Turisti sa budú musieť riadiť oveľa prísnejšími pravidlami, keď budú chcieť kráčať ulicami obľúbeného letoviska. Pripravte sa na puritánske časy!

Od budúcej letnej sezóny sa budete musieť zahaľovať, upozorňuje turistov chorvátsky portál Jutarnji.hr. V preklade to znamená, že nebudete môcť na ulici ukazovať svoje pozadie zakryté len kúskom látky – napríklad tangami. Vlnu nevôle spôsobila fotografia pohoršeného Chorváta, ktorý v uliciach Dubrovnika zachytil na mobil pozadie slečny v plavkových tango nohavičkách s podprsenkou. Obrázky čoskoro zviditeľnil portál Dubrovniknet.hr a dostali sa aj na stôl vedenia mesta, ktoré sa rozhodlo turistov zmravniť novými pravidlami.

Koniec hriechom na dovolenke v Španielsku: Turistom chcú diktovať, aké plavky musia nosiť

Pozorovateľ, ktorý slečnu odfotil a záber zverejnil na sociálnej sieti, si položil otázku, či by sa takto dievčina odvážila prejsť medzinárodnými turistickými destináciami, ako sú Benátky, Paríž alebo Madrid. Od budúceho roka teda v prístavnom meste nájdete výstražné tabule so zákazmi, pomocou ktorých bude Dubrovnik bojovať proti obnažovaniu sa turistov na verejnosti.

Reprofoto Dubrovniknet.hr
Zobraziť galériu (2)
Reprofoto Dubrovniknet.hr  (Zdroj: reprofoto Dubrovniknet.hr)

Viac o téme: PlavkyZadok ChorvátskoTango nohavičkyDubrovnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu