Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muž skončil v nemocnici po bláznivej samoliečbe: Preboha, ako si mohol TOTO vykonať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Muž, ktorý už viac nemohol vydržať nepríjemné svrbenie a bolesť v konečníku, sa rozhodol zatočiť so svojím zdravotným problémom svojpomocne. Nevedno presne, čo tým chcel docieliť, zobral hračkársky meč a pokúsil sa problém vyriešiť. Bohužiaľ sa pri bizarnej polohe pred zrkadlom pošmykol a predmet mu vkĺzol do rektálneho otvoru. Napokon skončil v nemocnici.

Falošný lekár robil pohovor s ošetrovateľkou: Rektálny teplomer sa jej snažil pichnúť do...

Muž nebol hanblivý a dovolil miestnym médiám, aby boli pri jeho ošetrení prítomné aj kamery, čím chcel varovať ostatných pred podobnými hlúpymi nápadmi.

Yan Wu (54), ktorý pracuje v čínskom meste Hangzhou, uviedol, že trpel bolesťami spôsobenými hemoroidmi už desať rokov. Jedného dňa ho to dožralo natoľko, že zobral svoj osud do vlastných rúk.

Po tom, čo sa však jeho úmysel neblaho zvrhol, musel zavolať do práce a povedať, že nemôže prísť, pretože mu v zadku uviazol meč. Približne 15 cm dlhá hračka mohla napáchať veľké škody, ale našťastie do jeho domu zašiel kolega a odviezol ho do nemocnice, kde mu krvou obalený predmet odstránili.

Podľa lekárov sa nevyskytli žiadne komplikácie a pacient strávil niekoľko dní v nemocnici kvôli rekonvalescencii. Upozorňujú však ostatných, aby podobné domáce ošetrenie neskúšali a vyhľadali radšej odbornú pomoc.

Mohli by sa vďaka tomu vyhnúť nesprávnej diagnóze. Zdravotníci totiž prekvapeného Yan Wua informovali, že v skutočnosti nikdy žiadne hemoroidy nemal.

Viac o téme: HemoroidyYan Wu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu