Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyrieši nové VIDEO 30-ročnú záhadu? V lese sa objavil bájny netvor, plaz veľký ako človek

Jašteričí muž v celej svojej Zobraziť galériu (2)
Jašteričí muž v celej svojej "kráse". (Zdroj: Sarah Berra/abcnews4.com)

NEW YORK - Jašteričí muž je údajne vyše dva metre vysoký netvor podobný plazovi, ktorý prebýva v močiari Scape Ore Swamp, v blízkosti mestečka Bishopville v Južnej Kalifornii. Táto legenda vznikla pred takmer 30 rokmi, ale monštrum už dobré desaťročie nikto nevidel. Až teraz.

Mužovi spadla sánka: Pozrite sa, kto sa prechádza po streche, VIDEO ako dôkaz, že sú medzi nami

Sarah Berra z neďalekého Sumteru verí, že sa jej podarilo zachytiť Jašteričieho muža, keď sa vracala minulú nedeľu z kostola so svojou priateľkou. Legendárny tvor bežal pozdĺž lesa, ona však stihla vytiahnuť mobilný telefón a urobiť záznam.

Pochválila sa ním aj americkej televízii ABC News 4, ktorá ho zverejnila. Vidno na ňom vzpriamenú svalnatú postavu s tromi prstami a pazúrmi na každej nohe.

Vyrieši nové VIDEO 30-ročnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Sarah Berra/abcnews4.com)

Scape Ore Swamp je miesto, kde sa udiala väčšina pozorovaní Jašteričieho muža v priebehu ostatných 30 rokov. Vôbec prvé sa odohralo v lete 1988. Vtedy 17-ročný Christopher Davis musel zastaviť svoje auto v týchto končinách o druhej ráno, aby vymenil pneumatiku.

Zrazu začul divné zvuky a keď sa otočil, uvidel podivného tvora. Rýchlo sa preto ukryl v bezpečí svojho vozidla, ale Jašteričí muž vyskočil na strechu, keď sa mladík pokúšal ujsť. Po bizarnej udalosti zostali na streche škrabance a poškodené spätné zrkadlo.

Zo stôp mýtickej beštie sa urobili sadrové odliatky a dokonca sa vyhlásili vysoké odmeny za dolepenie tohto monštra živého. Potom však pozorovania postupne ustali.

Viac o téme: MonštrumJašteričí mužBishopville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu