Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zimný výpredaj Ryanairu: Aerolinky predávajú miesta za smiešnu sumu, neobišli ani Bratislavu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Len nedávno potešil írsky letecký dopravca Ryainair svojich klientov megaakciou, vďaka ktorej mohli cestovať po Európe len za 15 eur a už prišiel s ďalšou novinkou, ktorá by mala byť nemenej lákavá. Záujemcovia tentokrát za sedadlo v lietadle zaplatia skutočne smiešnu sumu.

VIDEO sekunda od tragédie: Pilot Ryanairu zasiahol v poslednej chvíli, na lietadlo sa rútilo UFO

Nízkonákladové aerolinky ohlásili začatie zimného predaja, pri ktorom za sedadlo zaplatíte iba päť eur, a to na viac ako 250 trasách. Pôjde o decembrové lety, ktoré si môžu ľudia rezervovať na webovej stránke spoločnosti a zahŕňajú aj cesty z a do Bratislavy.

"Zima je tu a my sme na začiatok sviatočného obdobia začali predaj sedadiel po 5 eur. K dispozícii je 100-tisíc miest iba za 5 eur na vyše 250 trasách pri cestovaní v decembri. Tieto tarify sú už v predaji až do polnoci 25. novembra a pri týchto bláznivo nízkych cenách sedadiel sme si istí, že budú obsadené veľmi rýchlo," uviedol Robin Kiely z Ryanairu.

Spoločnosť upozorňuje, že sedadlá sa míňajú a nikto by si nemal nechať ujsť príležitosť letieť výhodne počas decembra. Na stránke ryainair.com by si teda každý, kto má záujem, mal rezervovať sedadlo skôr, ako sa voľné miesta rozpredajú.

Zimný výpredaj Ryanairu: Aerolinky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ryanair.com)

Viac o téme: Ryainair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu