Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska so slovenskými koreňmi opäť hviezdila: Ukazovala úplne všetko, zbalili ju nahú pred Eiffelovkou!

Milo Moiré nemá zábrany. Zobraziť galériu (2)
Milo Moiré nemá zábrany. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Švajčiarska umelkyňa so španielsko-slovenskými koreňmi Milo Moiré (31) je známa svojimi neortodoxnými akciami, pri ktorých používa svoje vlastné nahé telo. Po tom, čo minulý rok napríklad maľovala v Kolíne nad Rýnom plátno svojou vagínou, sa teraz rozhodla pre nahé selfies s turistami pred Eiffelovou vežou v Paríži. Tentokrát ale jej kontroverzný počin nebol zobraný s príslušným nadhľadom a ženu zatkli.

VIDEO Slovenka šokovala ľudí: Nahá na verejnosti predviedla, čo dokáže s vagínou!

Milo Moiré si v nedeľu prišla na svoje, ale len do chvíle, keď jej nahé fotografovanie sa v blízkosti známej pamiatky neukončila polícia. Tá prikázala zvodnej tmavovláske, aby sa obliekla a za neslušné správanie sa na verejnosti strávila noc v parížskom väzení. Tak, ako každému inému, prečítali jej práva, vzali odtlačky prstov, odfotografovali ju a dali do cely.

Kráska so slovenskými koreňmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

O jej ďalšom osude rozhodne sudca, ktorý sa vysloví, či bude podaná žaloba alebo nie. Podľa francúzskeho práva sa za ukazovanie genitálií na verejnosti môže dostať maximálny trest odňatia slobody na jeden rok, alebo pokuta vo výške 15-tisíc eur. Švajčiarsky denník Blick ale informoval, že v prípade umeleckých performance býva prižmúrené oko a neprihliada sa na ne tak tvrdo.

Začiatkom tohto roka Moiré spôsobila ďalší rozruch tým, že po nemeckom múzeu chodila nahá s dieťaťom v náručí. Stalo sa tak v múzeu pre umenie a kultúru v meste Münster a niektorí návštevníci, ktorí prišli aj so svojimi potomkami, sa červenali až za ušami. Na rozdiel od umelkyne.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Viac o téme: NahotaUmelkyňaMilo Moiré
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu