Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pomsta slovenskej modelky (32) za silvestrovské sexuálne útoky: Pikantné VIDEO jej aktu v Kolíne

Milo Moireová
Milo Moireová (Zdroj: Foto: youtube)

KOLÍN NAD RÝNOM - O poriadny rozruch sa postarala v uliciach Kolína nad Rýnom krásna modelka. Milo Moierová pútala pohľady nápaditým transparentom, no najmä tým, že pred katedrálou stála celkom nahá. Protestovala v súvislosti s nedávnymi sexuálnymi útokmi na ženy.

Modelka, ktorá si hovorí Milo Moireová, držala v rukách tabuľu s nápisom: "Rešpektujte nás. Nie je ľahké nás poraziť." Švajčiarska umelkyňa (32), ktorá má španielsko-slovenský pôvod, sa sama rozhodla usporiadať protest pred kolínskou katedrálou len niekoľko dní po tom, čo viac ako stovka žien ohlásila sexuálne útoky po celom Nemecku. Uviedla, že bola šokovaná udalosťami, ktoré sa odohrali na Silvestra. "Ako žena chcem byť príkladom, aby sa ženy neskrývali, aby sa neopúšťali, mali by byť sebavedomé a postaviť sa za svoje hodnoty," povedala Milo vo zverejnenom videu. Ďalej vyzdvihla emancipáciu žien a ich nárok na slobodu. "To je dôvod, prečo tu dnes stojím," dodala.

Nemecké ministerstvo vnútra oznámilo, že polícia prijala oznámenia od 121 žien. Uviedli, že boli okradnuté, ohrozené alebo sexuálne napadnuté. Z útokov zatiaľ podozrievajú 32 ľudí, z nich je 27 zo severnej Afriky alebo Blízkeho východu, 22 mužov hľadalo v krajine azyl.

Viac o téme: NaháUmelkyňaMilo MoireKolín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu