Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Uvidíte, čo ste ešte nevideli: Mňamka pre chlapov, ženy budú len neveriacky zízať!

Bum, do zadku!
Bum, do zadku! (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Gumové medvedíky nie sú pre nikoho z nás niečím neznámym, ale spôsob, akým ich naposledy využili, bude zjavne pre väčšinu novinkou. Po zhliadnutí videa si možno poviete, že je poriadne uletené, ale zjavne to je dôvod, prečo je na internete hitom. Alebo je to jednoducho preto, že spojenie cukríkov a ženského zadku je pre niektorých neodolateľné.

Modelka Golden Moerasová, ktorá má na sebe oblečené iba bikiny, sa oprie o stenu a o pár sekúnd na jej zadok dopadnú stovky vystrelených gumových medvedíkov.

Nesmú chýbať spomalené zábery, ktoré ukazujú, ako sladkosť naráža do hýbajúceho sa pozadia a ako blondínka piští od radosti. Po skončení uteká ku kamere, aby sa pozrela, ako to vlastne všetko vyzerá z pohľadu diváka.

Samozrejme komentáre k tomuto videu sú rôznorodé. Pre jedných je sexistické, pre druhých zase prudko erotické. "Zjedol by som tie gumové medvedíky aj z podlahy," napísal zjavne navnadený užívateľ. Druhý dodal: "Môj bože, to je nádhera".

Našli sa však aj iné názory. Napríklad: "50-tisíc dolárová kamera a toto je to, s čím ste prišli." Tak či tak má video za 5 dní už vyše 2,2 milióna zhliadnutí.

Viac o téme: Zadok Gumený medvedík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu