Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najúprimnejšia spoveď zlatokopky (26): Slová, pri ktorých sa normálnemu človeku rozum zastavuje

Alex otvorene priznáva, že je zlatokopka Zobraziť galériu (3)
Alex otvorene priznáva, že je zlatokopka (Zdroj: facebook, twitter)

LOS ANGELES - Alex Munozová z Kalifornie má zvláštny koníček - randí len s bohatými mužmi. Obľubuje totiž luxusný životný štýl, ku ktorému patria drahé autá, dovolenky na exotických miestach či značkové oblečenie. Dokonca sa kvôli tomu rozišla so svojím snúbencom, pretože nedokázal držať krok s jej chlebodarcami.

Alex jej okolie nepovie nijak ako Sugar Baby. Je totiž závislá na luxusnom živote, ktorý si užíva vďaka svojim bohatým milencom. Tí s radosťou utrácajú peniaze, len aby ju urobili šťastnou. Mladá žena začala s touto zvláštnou a nie príliš dôstojnou záľubou v roku 2010, keď mala 21. "Bola som vtedy na mizine a svoje finančné problémy som sa rozhodla riešiť hľadaním milionárov na webe. Vždy som mala rada starších mužov, priťahujú ma," vysvetľuje svoje pohnútky.

Najúprimnejšia spoveď zlatokopky (26):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, twitter)

Krátko nato už dievčina randila s niekoľkými boháčmi, ktorí sa predbiehali v tom, kto ju obdaruje väčším a drahším darom. Jeden jej zaplatil školné vo výške v prepočte 70 tisíc eur keď sa chcela stať ošetrovateľkou, druhý jej kúpil Bentley za 110 tisíc, tretí rovno dom v hodnote 160 tisíc. Štvrtý vsadil na inú nôtu - milenke zaobstaral čieneho pantera menom Blacky a niekoľko koní. Dovedna ju obdarovali peniazmi a vecami v celkovej výške 345 tisíc eur. Alex vraj spáva len so svojím hlavným donorom, ostatným "sponzorom" robí len spoločnosť.

 

Kráska uzavrela zmluvu roka: Miliardár jej dá za 15 rokov sexu päť miliónov

Zlom v jej živote nastal, keď sa v roku 2012 zoznámila s tridsaťdvaročným Caesarom Romerom. Svoje hobby sa pred ním snažila skryť, no príliš sa jej to nedarilo. Dvojica spolu chodila tri roky a dokonca sa aj zasnúbila, ale tomu je už teraz koniec. V marci sa rozišli, pretože Alex sa nedokázala vzdať životného štýlu, ktorý predtým viedla.

"Milujem Caesara, ale nemôžem s ním ostať. Nie je chudobný, má vlastnú stavebnú firmu, ale nie je to multimilionár. Nemôže si dovoliť život, aký by som chcela. Bolo to s ním pekné, ale nakoniec zvíťazili šperky nad láskou," okomentovala rozchod úprimná zlatokopka s tým, že snúbencovi už viac nechcela klamať o tom, odkiaľ pochádzajú jej drahé hračky, a že sa stále stretáva so starším a bohatými pánmi. "Nechápal, odkiaľ som na to všetko ako študentka vzala. Kúpila som si pár topánok od Christiana Louboutina, pretože som sa nevedela rozhodnúť, ktorú farbu chcem. Začala som pred ním schovávať nákupné tašky, pretože som mu nedokázala vysvetliť, za čo som to kúpila. Dokonca som sa vzdala svojho Bentley, lebo som videla, ako sa na mňa Caesar pozerá," pokračuje.

Najúprimnejšia spoveď zlatokopky (26):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, twitter)

Munozovej "hlavným priateľom" je v súčasnosti muž, ktorý zarobí 25 miliónov eur za rok a platí jej školné na University West Coast, uvádza mirror.co.uk. Z peňazí iného priateľa si zas založila vlastnú upratovaciu firmu, ktorú prevádzkuje. "Kedysi som túžila len po značkových kabelkách a drahom oblečení. Ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem, že existujú aj dôležitejšie veci, napríklad vzdelanie. Preto som svojho priateľa požiadala, aby mi zaplatil školu. Asi si jedného z nich vezmem," dodala svojská Alex.

Viac o téme: ZlatokopkaAlex Munoz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu