Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Líder kapely Scooter sa zasekol v čase: Mein Gott a v posteli má o 32 rokov mladšiu cicušku!

Líder kapely Scooter - H. P. Baxxter vyzerá rovnako ako v časoch najväčšej slávy. Po svojom boku má 19-ročnú kočku Lizu Leven. Zobraziť galériu (8)
Líder kapely Scooter - H. P. Baxxter vyzerá rovnako ako v časoch najväčšej slávy. Po svojom boku má 19-ročnú kočku Lizu Leven. (Zdroj: Instagram)

HAMBURG - Časy, keď H. P. Baxxter (51) vykrikoval How Much Is The Fish, patria síce do rokov 90-tych, no líder kapely Scooter pôsobí dojmom, ako keby vôbec nestarol. Rovnaký účes, blond platina na hlave, naušnice v ušiach - to všetko je stále základnou výbavou jeho imidžu. V porovnaní s tým však v posteli nemeckej hviezdy došlo k celkom vydarenej aktualizácii. 48-ročnú partnerku v nej vystriedala mladučká sexi Ruska, ktorá by spevákovi mohla byť dcérou.

Z oddanej fanúšičky milenkou! Ešte donedávna bola Liza Leven neznámou ruskou školáčkou, ktorá "fičala" na hudbe techno kapely Scooter. Dnes plní stránky nemeckého bulváru ako frajerka Hansa Petra Geerdeho, známeho skôr pod umeleckým menom H.P.Baxxter.

Ako informuje portál bild.de, líder skupiny Scooter vstúpil do nového roka s novou ženou po svojom boku. V lete 2015 totiž oficiálne ukončil vzťah so 48-ročnou partnerkou Nikolou. Tú na jej poste nahradila sladká devätnástka - Liza Leven. „Som opäť zamilovaný,” potvrdil blondiak, ktorého od frajerky delí celých 32 rokov.

Kedy medzi dvojicou prvýkrát preskočila iskra, nevedno. Isté však je, že už zhruba dva roky sa Liza na instagrame chválila fotkami s členmi svojej obľúbenej kapely a hlavne jej frontmanom. V lete 2015 pridala záber na ktorom spoločne s Baxxterom pózujú na recepcii istého hotela. Nedá sa nevšimnúť si, že za ten čas sa postupne menila aj vizáž mladej slečny. Hnedé vlasy nahradila blonďavá hriva, jej pery pôsobia akosi plnšie a outity teraz oveľa viac zodpovedajú statusu prominentnej milenky.

Liza Leven sa z pozície oddanej fanúšičky dostala až do postele svojho idola. Šikovná!
Zobraziť galériu (8)
Liza Leven sa z pozície oddanej fanúšičky dostala až do postele svojho idola. Šikovná!  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: H. P. BaxxterLiza LevenScootter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu