Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miliardár (52) mal spraviť žene zo života peklo: Sexhračka, pri drsnom styku takmer skonala

Michael Goguen
Michael Goguen (Zdroj: linkedin.com)

NEW YORK - Boháč zo Silicon Valley čelí žalobe vo výške 40 miliónov dolárov (cca 36 miliónov eur) od ženy, ktorá tvrdí, že ju 13 rokov využíval ako sexuálnu otrokyňu. Michael Goguen, ktorý pracoval pre firmu Sequioa Capital, finančne podporujúcu napríklad Google či PayPal, mal "sexuálne a fyzicky" zneužiť Amber Laurel Baptisteovú po tom, čo ju vytiahol zo striptízového klubu v Texase v roku 2001. Uvádza sa v súdnych spisoch.

Mladík sa na ceste okolo sveta vyspal s 87 ženami: Frajerka mu doma pripravila peklo

Baptisteová uviedla, že ju do Spojených štátov priviezli z Kanady obchodníci s ľuďmi, keď mala iba 15 rokov a vydržala dlhé hodiny nútenej sodomie zo strany zvrhlého magnáta. Bývalá striptérka prezradila, že Goguen od nej vyžadoval ponižujúce pohlavné akty, análny styk trvajúci "šesť hodín v kuse," a prinútil ju, aby mu hovorila "kráľ" a "cisár".

V roku 2012 bola nútená ísť na operáciu po tom, čo jej Goguen pri brutálnom análnom styku spôsobil 17 cm trhlinu a nechal ju krvácajúcu na podlahe hotelovej izby v cudzej krajine, kde takmer zomrela.

Goguen sa rozviedol so svojou prvou ženou, matkou jeho dvoch detí, v roku 2001 a o niekoľko mesiacov neskôr sa znova oženil, no to už vtedy údajne prenasledoval Baptisteovú. V roku 2006 sa rozviedol aj s druhou ženou a sľúbil, že svoj čas bude venovať Baptisteovej. Avšak po pár mesiacoch sa zase oženil a s ďalšou ženou splodili tri deti, ktoré sa vraj snažil pred milenkou držať v tajnosti. Ani tretie manželstvo mu však dlho nevydržalo.

Detaily zo súdneho spisu hovoria o živote plnom mučenia a otroctva, pričom svoju milenku vláčil po celom svete, kde musela boháčovi slúžiť ako sexuálna hračka. Goguen ju síce zachránil pred obchodníkmi s ľuďmi, ale namiesto toho sa z neho vykľul ešte horší predátor.

Michael Goguen bol po vznesení žaloby nútený odstúpiť zo svojej pozície v Sequoia Capital. Nepoprel, že mali sexuálny vzťah, ale trval na tom, že išlo vždy o konsenzuálny styk. O Baptisteovej sa vyjadril, ako o exotickej tanečnici bažiacej po peniazoch. Bola ním vraj posadnutá a snažila sa ho vydierať, pretože žiarlila na jeho ženu. V e-mailoch ho oslovovala ako šarmantného princa, moju nádhernú lásku či najsladšieho muža na svete.

Goguen Baptisteovej už vyplatil 10 miliónov dolárov, ale to jej nestačilo. Podľa boháča sa usiluje o pomstu, pretože s ňou chcel ukončiť vzťah, a tak má v pláne zničiť jeho život a povesť. Bývalou milenkou opovrhuje a považuje ju za obeť svojich vlastných bludov, informoval The New York Post.

Viac o téme: Michael Goguen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu