Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO UFO v Antarktíde: Konečný dôkaz, že na Zemi pristáli mimozemšťania?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: google earth)

LONDÝN/BRATISLAVA - Záhadný čierny bod objavený v Antarktíde okamžite vyvolal veľký rozruch medzi odborníkmi na UFO. Satelitná snímka by vraj mohla dokazovať, že na Zemi skutočne pristáli mimozemšťania, pretože temná škvrna pripomína havarovanú kozmickú loď.

Prečítajte si aj: V Rusku je možné všetko: Dokazujú tieto zábery, že je Mesiac vlastne mimozemská loď?!

Ruský "expert" Valetin Degterev zverejnil na sociálnych médiách to, čo našiel v Antarktíde pri používaní aplikácie Google Earth. Ide o záber na čiernu škvrnu, o ktorej tvrdí, že je to UFO, ktoré uviazlo v ľade po havárii pred tromi rokmi.

"V nekonečnej ľadovej púšti je to najpôvodnejšie UFO v tej najklasickejšej podobe," uviedol Rus.

Zdanlivo ignorujúc mnoho ďalších skalných útvarov a tieňov v tejto oblasti, Degterev vyhlásil, že "UFO" meria od 20 do 70 metrov a je skalopevne presvedčený, že objekt nie je možné vysvetliť ničím iným prirodzeným na Zemi".

"Myslím, že ide o veľmi veľký diskovitý lietajúci stroj zamrznutý v ľade," dodal. Podľa neho nemôže ísť o obraz žiadnej polárnej stanice, alebo lietadla či lode stratených v oblasti. "Zdá sa, že toto je umelý objekt zo vzdialeného vesmíru," trval na svojom.

Nigel Watson, autor príručky o vyšetrovaní UFO, povedal pre MailOnline, že je ťažké povedať, čo presne obraz ukazuje, ale toto miesto má "dlhú tradíciu" pri pristávaní cudzích kozmických lodí. Odborníci na Antarktídu však tvrdia, že čierna bodka je obyčajná trhlina.

FOTO UFO v Antarktíde:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google earth)

Viac o téme: UFOAntarktída
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu