Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Už o pár mesiacov zničí niečo našu civilizáciu: Kataklyzma má prísť koncom septembra!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

WASHINGTON - Zem už o pár mesiacov bude čeliť novej hrozbe. V septembri sa vraj naša planéta zrazí s gigantickým asteroidom, ktorý vyhladí civilizáciu. NASA síce niečo také popiera, no úplne to nevylučuje.

Súdny den vraj príde už čoskoro. Milovníci konšpirácií totiž najnovšie predpovedajú kataklyzmickú katastrofu, ktorá zničí našu civilizáciu. Má sa tak stať už o tri mesiace, presnejšie medzi 22. a 28. septembrom. Nárazom asteroidu sa to ale neskončí. Podľa biblických teoretikov má po ňom údajne na Zemi nastať sedemročné obdobie temna.

Už o pár mesiacov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Predstavitelia amerického Úradu pre letectvo a vesmír (NASA) sa tejto problematike venujú už dlhodobo. Uviedli, že väčšina asteroidov sa zhorí ešte počas letu v dôsledku extrémneho atmosférického trenia a ešte predtým, ako by sa mali zraziť so Zemou, sa rozpadnú na menšie, neškodné kusy.

Už o pár mesiacov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Napriek tomu preverovala aj najnovšie tvrdenia o obrovskom "vesmírnom kameni", ktorý ma dopadnúť na Zem. "NASA v súčasnosti nevie o žiadnom asteroide alebo kométe, ktorá by sa nachádzala v kolíznom kurze so Zemou, takže pravdepodobnosť závažnej kolízie je pomerne malá. V najbližších niekoľko sto rokov by na Zem nemal udrieť žiadny veľký objekt," vyhlásil hovorca úradu s tým, že vyvíjajú stratégie, ktoré pomôžu identifikovať asteroidy predstavujúce možné riziko zásahu Zeme.

 

Zem ohrozujú stovky vesmírnych telies: O sto rokov môžu do nás naraziť!

Ani slová odborníkov ale konšpiračných teoretikov nepresvedčili a trvajú na tom, že v septembri po náraze asteroidu nastane New World Order (NWO), čiže Nový svetový poriadok. Hrozivé udalosti vraj odštartuje Veľký hadrónový urýchľovač v jadrovom stredisku CERN. Vraj už o tom vedia aj svetoví politici, ktorí s tým ale ešte neoboznámili širokú verejnosť.

Viac o téme: AsteroidKoniec svetaNový svetový poriadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu