Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO, kvôli ktorému sa zabila tínedžerka (†13): Jej otec to s trestom prehnal

Isabel video veľmi ublížilo
Isabel video veľmi ublížilo (Zdroj: YouTube)

TACOMA - Je strašné, keď deti šikanujú deti, čo sa bohužiaľ nezriedka končí tragédiou v podobe samovraždy. No ešte horšie je, keď niekomu ublíži vlastný rodič. Dievčina z amerického Washingtonu bola z činu svojho otca tak zdeptaná, že si vzala život.

Trinásťročná Isabel Laxamanová zažila nedávno veľké poníženie, o ktoré sa paradoxne postaral jej otec. Na internete koncom mája zverejnil video, na ktorom jeho dcéra stojí v miestnosti a na podlahe leží kopec vlasov, ktoré jej ostrihal za trest.

"To máš za to, že robíš hlúposti. Prišla si kvôli tomu o všetky vlasy, stálo ti to za to?" pýta sa vo videu. "Nie," ticho odvetila Isabel. "Koľkokrát som ťa varoval?", pokračuje. "Veľakrát," dodala tínedžerka.

Laxaman zábery umiestnil na webe, aby dal neposlušnej dcére príučku. No dočkal sa úplne inej reakcie. Tej najhoršej, aká sa len mohla stať. Isabel takéto poníženie nezniesla a o pár dní neskôr spáchala samovraždu, keď sa vrhla z nadjazdu na cestu pod ním. Jej otec si teraz určite poriadne spytuje svedomie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu