Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Predvolebný plagát s obnaženým údom šokoval celú krajinu: Zmyselník prezradil, čo chce!

John Erik Wagner Zobraziť galériu (2)
John Erik Wagner (Zdroj: Facebook/John Erik Wagner)

KODAŇ - O čo tomu Wagnerovi len ide, pýtajú sa v duchu Dáni, keď prechádzajú ulicami so svojimi malými deťmi a musia im zakrývať oči. Zmyselný kovboj na plagátoch je totiž výjav, ktorý si ľudia všimnú ako prvé.

Dáni plagáty Johna Erika Wagnera, kandidáta vo voľbách na premiéra krajiny, nazývajú „penisovými“. Nečudo. Odhaľujú totiž viac, ako znesie oko verejnosti. Wagner má na sebe iba čierny kovbojský klobúk a kožený opasok s koltom v puzdre. Plagát súčasne nesie sugestívny predvolebný slogan tesne pod zadnými partiami kandidáta: „Voľte Wagnera, je to prospešné.“

Zbrane tvrdého kalibru: Profesorka na bilborde hore bez!​

Godmorgen venner :-) God dejlig smuk dag :-) Knus kys <3 <3 <3

Posted by John Erik Wagner on 2. červen 2015

Ako uvádza The Huffington Post, nie je to prvý šibalský kúsok tohto kandidáta. Päťdesiatjedenročný kandidát sa pokúsil o rozprúdenie verejnej debaty aj v predchádzajúcich voľbách, nie však tak explicitne. V týchto však existujú ešte aj iné, menej odvážne plagáty Wagnera, pripomínajúce slávneho agenta Jamesa Bonda. Wagner v júnových voľbách bojuje za bezplatnú dentálnu starostlivosť a zavedenie nového pracovného systému, v ktorom občania pol roka pracujú a pol roka „prázdninujú“, respektíve si užívajú zarobené peniaze.

„Už desať rokov sa snažím, aby ma zvolili a toto sú moje tretie voľby, tak som chce vyskúšať niečo iné,“ vysvetlil „nudistický“ kandidát. „Plagáty ďalších kandidátov sú nudné ako pasová fotografia, tak som chcel ľudí prekvapiť,“ cituje Wagnera The Guardian. Odvážny Dán je zároveň presvedčený, že pri voľbách pomáha aj dobrý vzhľad a ľudia mu hovoria, že má dobré telo, tak im ho chcel ukázať.

Predvolebný plagát s obnaženým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/John Erik Wagner)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu