Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zbrane tvrdého kalibru: Profesorka na bilborde hore bez!

Juarezová (v strede) si svoje prednosti zakrýva rukou Zobraziť galériu (2)
Juarezová (v strede) si svoje prednosti zakrýva rukou (Zdroj: mizozo.com)

GUADALAJARA - Predvolebné kampane bývajú zväčša nudnou záležitosťou plnou silných rečí a sľubov, ktoré sa politikom nie vždy podarí uskutočniť. Niekedy ich však dokáže okoreniť ľahká erotika, ako sa to napríklad naposledy stalo v Mexiku. Ľavicová kandidátka do kongresu v meste Guadalajara sa totiž nechala odfotiť hore bez.

Tridsaťštyriročná profesorka filozofie sa snaží dostať do mexického kongresu ako členka ľavicovo orientovanej demokratickej revolučnej strany (PRD). Do volieb, ktoré sa konajú 1. júla, vyrazila so zbraňami najväčšieho kalibru. Odmietla sa nechať zviazať konzervatívnymi názormi a rozhodla sa naozaj odvážnou cestou osloviť najmä mladých ľudí."Keď som sa takto odhalila, vedela som, že sa to nebude všetkým páčiť. Taktiež som si ale bola vedomá toho, že časť populácie, myslím tým najmä mladých ľudí, sa snaží vidieť veci inak,Na druhú stranu musí brať nádejná politička do úvahy aj konzervatívne zmýšľajúcich občanov. A tých je v štáte Jalisco, v ktorom žije, požehnane. Neprekvauje preto, že na účet Juarezovej už zazneli silné slová i neľútostné až urážlivé vyjadrenia.
 
Mladá Mexičanka nie je na predvolebnej fotografii sama; po jej boku stojí šesť ďalších žien, medzi ktorými sú jej stúpenkyne a pracovníčka kampane. uviedla Yedith Orozcoová, ktorá pre kampaň tiež pózovala. Správu priniesol spravodajský portál Novinky.cz.
 
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu