Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Škandalózne správanie reportéra v priamom prenose: Začal robiť interview s mŕtvym!

Reportér sa dočkal už iba mlčania
Reportér sa dočkal už iba mlčania (Zdroj: Youtube/América TV News)

ARACAJU - Hyenizmus najvyššieho kalibru, reagujú na neuveriteľné počínanie reportéra brazílskej televízie, ktorý chcel za každú cenu získať najhorúcejšie informácie na mieste činu. Dostal však niečo iné – verejné pohoršenie.

Kvôli práci neváhal prekročiť hranice ľudskosti. Zúfalý a vystresovaný televízny reportér prítomný na mieste činu sa po rozhovore s políciou začal skláňať k ležiacim spútaným kriminálnikom a pýtať sa ich na podrobnosti udalosti. Jeho drzosť však zašla až tak ďaleko, že neváhal osloviť aj mŕtveho muža ležiaceho na ceste! Nestihol si totiž uvedomiť, že už nedýcha!

Dobrodružstvo v priamom prenose: Reportérka na VIDEU hazardovala s vlastným životom!

Zatknutí muži v červených tričkách ležiaci na ceste poskytli reportérovi zopár zamrmlaní. Keď však svoju pozornosť obrátil na tretieho ležiaceho muža v modrom tričku, nevšimol si, že je už mŕtvy. Priložil mu mikrofón k ústam, ale žiadnej odpovede sa nedočkal. Zmätený reportér celú vec komentoval úžasom, že sa pokúsil urobiť rozhovor s človekom, ktorý je pravdepodobne už mŕtvy. Podľa polície išlo o troch lupičov, z ktorých jeden zahynul počas prestrelky s políciou, informoval Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu