Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Michala urobila chybu, jej vysvetlenie nepochopíte: FOTO auta pravej blondíny v článku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Všetci veľmi dobre poznajú vodičov, ktorí najviac šarapaty narobia práve vtedy, keď sa snažia zaparkovať. Niekedy je to prosto o schopnosti narábať s autom, inokedy o lenivosti, no v tomto prípade ide o ľudskú hlúposť. Michalu diskutéri na sociálnych fórach označujú za "typickú blondínu", keď sa pozriete na foto jej zaparkovaného auta, pochopíte prečo!

Možno by ani tak nešlo o to, že Michala zaparkovala v podzemných garážach obchodného centra na čiare, to sa stane každému. Ponáhľate sa do banky či na poštu, ktorá zatvára a poviete si, nechám to tých 10 minút takto "lajdácky" zaparkované, veď miesta je tu dosť.

Michala však zaparkovala na čiare zámerne, robí to tak dokonca stále, ako sama píše pod fotografiou, aby "sa na mňa debilita nelepila". Vodič audi sa však napriek tomu vtesnal medzi jej opel a iné vozidlo, čo Michalu značne nahnevalo, až mu chcela penu nastriekať na auto. Mala pritom svojskú obhajobu: "Ja parkujem dobre a okrem iného, boli voľné miesta, tak neviem, prečo sa na mňa s tým vrakom nalepil."

Michala urobila chybu, jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu