Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nezamestnaná Andrea (48) vie, ako naštvať ľudí: Pre plastiky okráda svoje deti!

Andrea Dalzellová
Andrea Dalzellová (Zdroj: FB)

LONDÝN - Nezamestnaná britská matka a babička (48) to má v živote naozaj "ťažké". Keďže nepracuje, nemá dostatok vlastných financií na rôzne skrášľovacie kúry, ktoré obľubuje, a tak využíva prídavky na svoje deti. Nemyslí si však, že by robila niečo zlé. Podľa nej je takýto spôsob vynakladania s peniazmi od štátu úplne v poriadku.

Andrea Dalzellová z Cumbrie dostáva na deti týždenne 15 libier a od roku 2003 jej už nazbieraná suma zaplatila množstvo operácií.

Nedávno cestovala do Budapešti, kde lekári ponúkajú kozmetickú chirurgiu za nižšie ceny, výdavky na tento výlet ju vyšli na 3 500 libier. V cene bola zahrnutá aj letenka a ubytovanie. Vo Veľkej Británii by za čosi podobné utratila približne 10-tisíc libier.

Andrea má štyri deti a vraj je schopná peniaze ušetriť vďaka svojmu opatrnému životnému štýlu. Hovorí, že zje len jedno jedlo denne a nepije.

"Vždy som vedela, že pôjdem na operáciu, vrásky a vačky, to nie som jednoducho ja," zverila sa denníku The Sun. Nemôže sa však diviť, že jej spôsob nakladania so štátnymi prostriedkami sa stretáva s kritikou Aliancie daňových poplatníkov.

Jonathan Isaba, výkonný riaditeľ organizácie, ktorá propaguje reformu daní a chráni daňovníkov povedal: "Daňoví poplatníci budú rozzúrení z toho, čo vyzerá ako totálne zneužívanie systému. Benefity majú byť používané ako záchranná sieť pre najzraniteľnejšie skupiny, nie ako fond pre kozmetickú chirurgiu. Pri tak skromných financiách dávky musia ísť iba tým, ktorí to naozaj potrebujú."

Zdá sa však, že Andrea nedáva dobrý príklad nielen verejnosti, ale ani svojej 22-ročnej dcére Sophie, ktorá sa nezúčastnila probačného stretnutia, pretože si bola dať spraviť prsné implantáty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu