Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mladík (26) kúpil frajerke na narodeniny plastiku pŕs: Šialená reakcia, choď do ri*i!

Plastika pŕs ako darček ju veru nepotešila Zobraziť galériu (2)
Plastika pŕs ako darček ju veru nepotešila (Zdroj: weibo)

ČENG-ČOU - Mladík z Číny kúpil svojej frajerke na narodeniny zväčšenie pŕs. Zrejme čakal, že bude nadšená a pekne mu za to poďakuje, no stal sa pravý opak. Dievčinu darček totálne rozzúril, priateľa dokonca kvôli nemu napadla.

Keď bude vaša polovička oslavovať nejaký sviatok, dobre si premyslite, čím ju obdarujete. Lebo dvadsaťšesťročný Wang Chen to riadne prepískol. V domnienke, že svojej priateľke urobí radosť, ju objednal na zákrok zväčšenia poprsia na miestnej klinike kozmetickej chirurgie, píše mirror.co.uk.

Zväčšenie pŕs nie je vždy zárukou šťastia

Ako sa blížili k nemocnici, dvadsaťštyriročná Weng Tingová pochopila, čo sa deje a dostala záchvat zlosti. Udrela ho do hlavy, kopla do rozkroku a potom sa s ním rozišla. Vôbec sa jej nepáčilo, že priateľ dal takýmto necitlivým spôsobom najavo, čo si myslí o jej tele.

Celý incident je zachytený aj fotkách. Wang totiž požiadal kamaráta, aby reakciu jeho partnerky zdokumentoval. "Poprosil ma, aby som to odfotil. Takúto reakciu ale rozhodne nečakal. Weng chytila úplný amok, bola ako zmyslov zbavená. Začala vykrikovať, že ju ešte nikto v živote tak neurazil. A že keď sa mu nepáčia jej prsia, tak môže ísť do ri*i," povedal Pal Li Wu.

Mladík (26) kúpil frajerke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: weibo)

Mladík (26) kúpil frajerke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: weibo)

Nepomohlo ani následné ospravedlnenie. Chen si vraj myslel, že jeho priateľka túžila po väčších prsiach, a tak jej toto prianie chcel splniť. "Vážne som si myslel, že sa poteší. Povedala mi, že už so mnou nechce chodiť, ale ja urobím všetko pre to, aby si to rozmyslela," povedal mladík, ktorý nestráca nádej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu