Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Táto babička (58) tvrdí, že jej krása stále doháňa mužov k slzám a spôsobuje autonehody!

Stephanie Arnottová Zobraziť galériu (3)
Stephanie Arnottová (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Stephanie Arnottová, ktorá má 38-ročnú dcéru, sa nedávno objavila v rannom vysielaní britskej televízie ITV, kde moderátorom povedala všetko o svojej kráse a ako ovplyvňuje mužskú koncentráciu. Podľa nej aj v jej veku stále dokáže chlapov rozplakať a jej postava spôsobuje autonehody. Zaujímavé však bolo, že keď ju štáb tajne natáčal pri chôdzi okolo štúdii, nikto sa za ňou neotočil.

Nezamestnaná Andrea (48) vie, ako naštvať ľudí: Pre plastiky okráda svoje deti!

Keď sa jej moderátor rannej šou This Morning Phillip Schofield spýtal, čo sa stalo, Stephanie v rozpakoch odpovedala iba toľko, že nemá poňatia. Napriek tomu tvrdila, že jej vzhľad už dokázal rozplakať dospelého muža. Keď stál vedľa svojej manželky, tiekli mu slzy.

Okrem toho sa s divákmi podelila aj o zaujímavý moment, ktorý sa odohral pred 12 rokmi a spôsobil autonehodu. "Je to vcelku ohromujúce, keď kráčate k svojmu autu... Ak vyzeráte sexi a nosíte pekné oblečenie, mužov to pri šoférovaní rozptyľuje," vysvetlila.

Táto babička (58) tvrdí,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Jej manžel Ian údajne vôbec nežiarli a nevadí mu ani to, keď sa na jeho ženu upierajú mužské zraky. "Miluje pozornosť, ktorej sa mi dostáva. Miluje to," uviedla sebavedomá Britka, ktorej vraj nikto neverí, že je už babičkou.

"Ľudia sú veľmi prekvapení... Raz, keď som vyzdvihla moju vnučku zo školy, niekto povedal niečo ako:" To nemôže byť tvoja babička," pochválila sa upravená žena, ktorá trvá na tom, že jej vzhľad je čisto naturálny s výnimkou umelých pŕs. Verí, že keby nebola taká závislá na cukre, pokojne by mohla robiť modelku pre Vogue.

"Samozrejme, keď som bol mladšia, bola som krajšia. Neuvedomila som si, že mnoho mužov sa ma bálo. Dostáva sa mi veľa pozornosti a to spôsobilo aj veľa žiarlivosti," dodala Stephania, na ktorú sa vraj často upierajú pohľady ľudí na ulici. Napriek tomu sa vraj vôbec necíti byť márnivá alebo ješitná.

Táto babička (58) tvrdí,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: BabičkaSexi Stephanie Arnott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu