Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dievčina (24) zažila počas letu pasažierku z pekla: Cítila Satanov konečník, skončila u psychiatra!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

SINGAPUR - Každý z tých, čo už v živote niekedy leteli, určite aspoň raz zažili nepekné chvíle spôsobené prítomnosťou neohľaduplného pasažiera. Podobnú skúsenosť má aj dvadsaťštyriročná Malajzijčanka. Človeku, ktorý jej totálne znepríjemnil let zo Singapuru do Sydney, adresovala ostré slová kritiky.

Mun Yeeová bola tak znechutená zo zážitku, ktorý jej sprostredkovala cestujúca sediaca za ňou, že sa jej rozhodla napísať otvorený list, ktorý zverejnila na svojom Instagrame.

"Milá pasažierka 15A,

nepoznáš ma, ale sedela som na sedadle pred tebou počas letu zo Singapuru do Sydney 12. apríla. Mal to byť rutinný let, ktorý sa však neskôr zmenil na životný zážitok - a to len vďaka tebe. Píšem ti tento list, aby som ti osobne poďakovala.

Keďže som držgroš, nezaplatila som si za to, aby som mohla sedieť blízko únikových východov. Napriek tomu, že som sedela v ekonomickej triede, som dostala masáž celého chrbta, lebo si mi neustále kopala do sedadla. Doteraz sa mi plne neobnovila pohyblivosť spodnej časti tela. Ale keďže som single, tak by mi to asi nemalo príliš vadiť.

Nezaplatila som za zábavu na palube a bála som sa, že sa budem nudiť. Ale moje obavy boli úplne zbytočné. Hovorila si tak nahlas, akokeby tvoja kamarátka sedela v nákladnom priestore a nie vedľa teba. Bola nebodaj hluchá? Možno ti to príde divné, ale po prvýkrát v živote som si priala, aby som bola hluchá aj ja. Možeš mi taktiež prezradiť, kde si kúpila tie odporné jedlo? Predpokladám, že bolo strašné chutné, lebo si nový balíček otvárala každých tridsať minút. Mimochodom ďakujem za to hlasné šušťanie a mľaskanie!

Už som si myslela, že to nemôže byť horšie. Bola to síce len básnická otázka, no ty si to zobrala ako výzvu. Hneď na to som totiž zacítila neskutočný smrad pripomínajúci smrť a hnilobu. Zápach bol tak strašný, že som sa otočila, aby som sa presvedčila, či pani sediaca vedľa mňa ešte dýcha. Bolo od teba naozaj milé, že si vyzula a vyložila nohy medzi sedadlo a okno. Čo najbližšie k mojej tvári, ako sa len dalo. Tvoja láskavosť ma dojíma.

Dievčina (24) zažila počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Slnko stúpa nad obzor, nebo je karmínovo červené a zlaté. Ale ja sa nemôžem otočiť, aby som sa pokochala týmto každodenným zázrakom, pretože zakaždým, keď som tak urobila, som zacítila konečník Satana. Rozmýšľala som, že použijem kyslíkovú masku nado mnou. Ale potom som si uvedomila, že letím nízkonákladovými aerolinkami, ktoré by ma za to pravdepodobne nechali zaplatiť.

Vedela si, že som sa vďaka tebe stala viac nábožensky založenou? Za tých osem hodín letu som sa modlila viackrát, ako za celý môj doterajší život. Prosila som Boha, aby mi dal silu zvládnuť zvyšok cesty.

Tento zážitok bol tak nezabudnuteľný, že ti teraz píšem z kresla z ordinácie môjho terapeuta. Objednala som sa na ďalších desať sedení.

Ďakujem pekne ešte raz.

S nepozdravom

Pasažierka 14A"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu