Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

VIDEO mužského utrpenia: Sledujte, ako chlapi zvládli pôrodné bolesti!

Muži mali čo robiť, aby to vydržali
Muži mali čo robiť, aby to vydržali (Zdroj: YouTube)

NANČANG - Pri pôrode, aspoň tom prirodzenom, zažíva väčšina žien tú najsilnejšiu bolesť v živote. Predstaviť si ju nemožno, no simulovať áno. Pred pár dňami túto skúsenosť podstúpilo dobrovoľne dvadsať mužov. Čo myslíte, ako sa s tým vysporiadali?

Pôrod patrí k tým najradostnejším, ale na druhej strane aj najbolestivejším zážitkom v živote ženy. V poslednom čase si chce tento zážitok vyskúšať čoraz viac mužov. Naposledy sa tak stalo v Číne na Deň matiek. Dve desiatky mužov sa v televíznej šou zúčastnilo experimentu, vďaka ktorému už vedia, ako sa cítia ženy vo chvíli, keď privádzajú na svet nového človiečika.

Labor Pain Challenge dala nastávajúcim oteckom poriadne zabrať, no treba povedať, že sa s ňou popasovali naozaj so cťou. Konečným víťazom sa stal hasič, ktorý zvládol prekonať bolesť s indexom 80. Cieľom výzvy bolo pripomenúť dôležitosť matiek a to, koľko fyzického utrpenia prežívajú počas pôrodu.

Nie je to prvýkrát, čo bol takýto experiment vykonaný. Vlani jedna čínska nemocnica bezplatne ponúkala možnosť vyskúšať si pomocou simulátora vo forme elektrickej podložky pôrodné bolesti. Tá pacientovi vysiela pravidelné otrasy pripomínajúce kontrakcie, trvalo to však len päť minút.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu