Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bola to najhoršia vec, ktorá sa jej mohla stať: Stieracie žreby Helene zničili život!

Peniaze vám nekúpia šťastie ani zdravie
Peniaze vám nekúpia šťastie ani zdravie (Zdroj: SITA, Facebook/Helen Ford)

PENARTH - Keď si Helena Fordová v roku 2003 kúpila stieracie žreby, čakalo ju obrovské prekvapenie. Náhle zbohatla o 698 226 eur. Jackpot jej však nepriniesol šťastie, hoci by sa mohlo zdať, že bohatstvom získala slobodná 54-ročná žena viac nezávislosti.

Helena sa roky snažila vyrovnať so svojou výhrou, uzavreli prípad tragickej samovraždy vyšetrovatelia. „Bola to najhoršia vec, aká sa jej mohla stať,“ opísali svoje dojmy z výhry priatelia bývalej baletnej tanečníčky. Žila totiž s bipolárnou poruchou a s príchodom nečakaných peňazí sa nedokázala vyrovnať. „Peniaze vám nekúpia šťastie ani zdravie,“ hovorievala predtým, ako 21. januára 2015 spáchala samovraždu, uviedol Daily Mail.

Posted by Helen Ford on 15. duben 2012

 

Helene už ako 25-ročnej diagnostikovali závažnú psychickú poruchu. Po výhre však mala problém svoje peniaze ustrážiť. Kúpila si byt, prímorský apartmán, luxusnú dovolenku na Seychelách, nové auto a časť peňazí dokonca darovala hnutiu Anonymous. „Keby som vyhrala iba malú čiastku, bolo by to pre mňa lepšie. Peniaze nie sú to, čo je v živote dôležité a ľudia by si to mali pamätať,“  zdôverovala sa Helena svojim priateľom pred samovraždou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu