Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Manželia pokorili hranice pravdepodobnosti: Dvakrát po sebe vyhrali v lotérii!

Dva šeky v hodnote 1 394 700 eur! Zobraziť galériu (2)
Dva šeky v hodnote 1 394 700 eur! (Zdroj: nbc news)

SCUNTHORPE – Niekto o nej sníva celý život, iný na výhru v hodnote viac ako milión amerických dolárov siahne najmenej dvakrát za život. Manželský pár, ktorý vyhral pred rokom a pol, si teraz opojný pocit z úspechu zopakoval sumou milión libier.

Ich šanca na to, že sa opäť stanú milionármi, bola z hľadiska pravdepodobnosti len jeden ku 283 miliardám. Napriek tomu sa neváhali zapojiť do lotérie a pokúšať šťastie. Vyplatilo sa! Bývalý nezamestnaný vodič kamiónu David Long  a jeho žena Kathleen vyhrali svoj druhý milión – teda 1 394 700 eur krát dva.

Mohlo by vás zaujať: Zbohatol zo dňa na deň, musel to byť dar z nebies!

Manželský pár, ktorý stále žije v severnom Anglicku vo svojom pôvodnom domove, má šťastia na rozdávanie. Okrem toho, že dvakrát pokorili lotériu, vyhrali aj auto značky Jaguar.  „Vždy som každému hovoril, že to skúsim znova,“ povedal David, ktorý mal silné tušenie, že šťastie sa k nim vráti opäť. „Teraz, keď prišlo, tomu nemôžeme uveriť,“ prezradil s úžasom podľa NBC News.

VIDEO Manželia pokorili hranice
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nbc news)

Dvojica okamžite pritiahla pozornosť médií celého sveta a vyzerá to tak, že majú jednoducho nos na výhru. Ich šanca vyhrať bola totiž taká nepravdepodobná, že pravdepodobnejšie by bolo, keby vyšlo najavo, že Elvis Presley dodnes žije.

Párik novinárom prezradil, že konečne opustia svoj domov a vydajú sa na úžasnú plavbu po svete. „Kath a ja sme mali minulý rok krásnu svadbu, ale nikdy sme si nedopriali medové týždne, pretože som nechcel nikam letieť. Kath by sa rada plavila po Stredozemnom mori a ja mám pocit, že mi práve došli výhovorky,“ povedal David.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu