Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Geniálna výpoveď: Riaditeľ terorizoval zamestnancov, prišla sladká odplata!

Svojská výpoveď
Svojská výpoveď (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Otrávená učiteľka mala už plné zuby terorizovania zo strany riaditeľa školy a dala výpoveď. Donútila ju však k tomu aj jedna veľmi smutná udalosť, po ktorej napísala poriadne sarkastický list a zverejnila ho na internete.

Ľudia nie sú roboti a občas, najmä keď sa im prihodí niečo zlé, potrebujú pauzu a načerpať nové sily. Riaditeľ jednej súkromnej školy vo Veľkej Británii to ale, zdá sa, nechápe. Keď sa jedna z učiteliek nedostavila do práce, chcel ju potrestať, hoci na absenciu mala naozaj vážny dôvod, ktorým bolo úmrtie v rodine. A tak nahnevaná žena napísala list plný sarkazmu a poslala mu ho.

"Ospravedlňujem sa, že moja nevlastná mama zomrela tak náhle, lebo mala rakovinu. Prepáčte, že nie som robot, a že ma jej smrť emocionálne rozhodila natoľko, že som nemohla prísť do práce. Prepáčte, že som ochorela a neprišla do práce, aby som nenakazila ostatných. Prepáčte, že pracujem 47,5 hodín týždenne (pričom mi nikto neprepláca nadčasy), a teda nemám inú možnosť, ako sa objednať na potrebné lekárske vyšetrenie počas pracovnej doby. Očividne som otrasný zamestnanec a veľmi ma to mrzí. Viem, že neznášate, keď vám ľudia hovoria, ako si máte robiť svoju prácu, ale radím Vám, aby ste začali za mňa hľadať náhradu. Ihneď."

Geniálna výpoveď: Riaditeľ terorizoval
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)


Matky napísali list kamarátke, ktorá spamuje Facebook svojím dieťaťom


Autorka listu sa ďalej na stránke Reddit sťažuje, že jej šéf pracuje len tri hodiny denne a každého terorizuje. "Nadáva nám do idiotov, tvrdí, že sme nemožní a vždy všetko zbabreme a ponižuje nás pred deťmi." Niektorí užívatelia jej vyjadrili podporu, no iní jej radia, aby sa upokojila a odpustila si ten pasívno-agresívny tón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu