Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mýty o penisoch padli: Dámy, podľa výzoru chlapa TO rozhodne nespoznáte!

(Zdroj: Imgur, Youtube)

BRATISLAVA – Problémom prieskumov je, že sa robia na reprezentatívnej vzorke, ktorá môže a nemusí zodpovedať skutočnosti. Ak sa teda bavíme napríklad o priemernej veľkosti penisu, malo by ich byť porovnaných viac ako len tisíc. Konečne sa niekto rozhodol skutočne sa do tejto témy zahryznúť. Prieskumu sa zúčastnilo 15 521 mužov, to už je zaujímavé číslo. A aké sú výsledky?

Doteraz panoval všeobecný názor, že priemerná dĺžka penisu je 15 centimetrov, no nie je to úplne pravda. V skutočnosti mužská pýcha väčšinou niečo viac ako 13 centimetrov. Zároveň sa zistilo, že veľkosť nohy vôbec nesúvisí s veľkosťou penisu, ako sa mnohé ženy domnievali. Ak si myslíte, že „to už tu bolo“, máte pravdu. Avšak tentokrát si vedci dali záležať.

Tím vo Veľkej Británii osobne odmeral penis všetkým mužom, ktorí sa na to dali, aby sa zamedzilo odchýlkam. Zdravotníci si určili štandardizovaný postup merania, medzi inými aj obvodu penisu. Takže okrem dĺžky meranej od lonovej kosti ku špičke žaluďa, poznáme vlastne aj ďalší rozmer.

Zistilo sa teda, že penis v ochabnutom stave má priemerne 9,16 centimetra, kým vo fáze erekcie je to 13,12 centimetra. Priemerný obvod penisu v „spánkovom režime“ je 9,31 centimetra, kým v „akcii“ už 11,66 centimetra. Zároveň sa dokázalo, že iba veľmi málo mužov má penis iného rozmeru ako je priemer, ako uvádza iflscience.com.

Napríklad len piati chlapi zo 100 majú penis dlhší ako 16 centimetrov. Pritom sa takisto zistilo, že súvis medzi veľkosťami semenníkov, hmotnosťou alebo už spomínanou veľkosťou nohy, je zanedbateľný, ak vôbec. Treba však dodať, že väčšinou sa do prieskumu zapojili belosi, takže o vplyve farby pleti na veľkosť penisu sa dá polemizovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu