Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trebišovčan (52) popíjal s babami (16), vtom sa to stalo: Vyslovil prianie a začal boj o penis!

Trebišovčan požiadal dve kamarátky, aby mu odrezali penis Zobraziť galériu (4)
Trebišovčan požiadal dve kamarátky, aby mu odrezali penis (Zdroj: Foto: TV Markíza, Polícia )

TREBIŠOV - Poriadny škandál otriasol východným Slovenskom. Trebišovčan (52) nahovoril dve 16-ročné dievčatá, aby mu odrezali penis. Hrozivý počin sa pokúsili aj zrealizovať. Odmenou za službu malo byť sto eur, ktoré im muž sľúbil. Skrvavený skončil v nemocnici.

Dievčatá s otrasnou požiadavkou súhlasili. Muž ich mal najprv pozvať na dvor rodinného domu, kde žil spoločne s otcom. Údajne popíjali a zabávali sa. Tam vyslovil aj svoju prosbu, aby mu dievčiny odrezali penis, za čo im dá sto eur. „On chcel byť žena. Sme sa zlakomili na peniaze, tak sme mu to spravili," hovorí jedna z dievčat pre TV Markíza. Zákrok nebol vôbec taký jednoduchý, ako si sprvu mysleli. Keď začal Trebišovčan silno krvácať, zľakli sa a utiekli. 

Skrvavené miesto činu
Zobraziť galériu (4)
Skrvavené miesto činu  (Zdroj: Foto: TV Markíza, Polícia )

Poriadny šok čakal na jeho otca. Zranený muž vošiel do domu, keď ho skrvaveného zbadal otec, vystrašený zalarmoval záchranárov. Tí muža ošetrili na mieste a previezli do nemocnice v Trebišove, kde ho hospitalizovali a operovali. „Pacient bol privezený s poraneným pohlavným údom. Ihneď absolvoval chirurgický zákrok, momentálne je v stabilizovanom stave," povedal pre televíziu hovorca nemocnice Tomáš Kráľ.

Otec zraneného muža
Zobraziť galériu (4)
Otec zraneného muža  (Zdroj: Foto: TV Markíza, Polícia )

Jedno z dievčat sa so svojím počinom doma nepochválilo, druhé rodičia zastávajú. Podľa psychologičky výhovorky, že ich niekto nahovoril, neobstoja. „Čosi ľudské by už malo byť v tomto veku v človeku vypestované. A mali by chápať a vnímať, že ten človek nebol 100% v poriadku," povedala psychologička Beáta Ostoverchá.

Muž bol podľa všetkého známa firma. Ako povedali susedia, v minulosti na seba rád pútal pozornosť. Na verejnosti sa mal obnažovať pred dievčatami. Pravdepodobne trpí duševnou poruchou. Prípadom sa zaoberá polícia. Začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Trebišovčan (52) popíjal s
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu