Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Anabela (12) prežila zázračný pád: Zachránil ma Ježiš a sedela som v jeho lone!

Anabela Beam Zobraziť galériu (2)
Anabela Beam (Zdroj: Youtube/GooNooNews)

AUSTIN - Rodičia len deväťročnej Anabely hovoria o zázračnom vyliečení a nebeskom šťastí. Anabela spadla z vysokého stromu bez jediného zranenia. Po nehode svojim rodičom opísala, ako sa v nebi stretla s Ježišom a prababičkou.

Anabela ostala pred štyrmi rokmi po páde z 9-metrovej výšky v bezvedomí, počas ktorého sa, ako tvrdí, stretla s Ježišom. Jej mama dodnes s úžasom rozpráva o tom, ako sa po hrozivom páde zo stromu prebrala bez jediného zranenia. To však nie je všetko. Štyridsaťdvaročná žena dokonca hovorí, že jej dcéra sa po páde zázračne vyliečila z choroby, ktorou trpela celé detstvo.

„Prvý raz v živote môže jesť tuhú stravu,“ povedala Christy Wilson Beam na adresu svojej dcéry. Počas pádu zo stromu sa Anabela trikrát nebezpečne udrela do hlavy, čo potvrdilo röntgenové vyšetrenie hlavy. Desivá nehoda sa odohrala v decembri 2011, keď sa dievča hralo so svojimi dvomi sestrami, pošmyklo sa a spadlo do vnútra obrovského dutého topoľa.

Čítajte tiež: Bábätko zachránila rodičovská láska, novorodenec ožil, rodina rozpráva o zázraku!

„Dodnes mám ten jasný obraz v hlave. Niekedy v noci sa mi prehráva vo sne, ako keď Alica vchádzala do králičej nory," opisuje dievča. Anabela musela byť po strašidelnom páde prevezená do nemocnice helikoptérou. Zdravotníci boli pripravení, že utrpela nejaké zranenie mozgu alebo chrbtice. Na počudovanie, dievčatko bolo absolútne v poriadku. „Niekto tam hore na ňu dohliadal,“ oznámili rodičom lekári dobrú správu. Mala len niekoľko povrchových rán a modrín.

Anabela (12) prežila zázračný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/GooNooNews)

Otvorili sa pred ňou zlaté brány nebies

Hneď prvé dni po havárii začala Anabela hovoriť o svojich náboženských víziách, ktoré videla, kým ležala v bezvedomí. „Išla som do neba, kým som bola v tom strome. Sedela som v Ježišovom lone,“ zdôverovala sa rodičom, ktorí sa nezmohli na slovo. Onemení rodičia z jej slov vytušili, že ich dcéra neklame. Kým bola uväznená v kmeni stromu, otvorili sa jej zlaté brány nebies, ale Ježiš jej povedal, že ešte nie je čas.

Dievčina sa však nielenže zázrakom vyhla závažnému zraneniu, ale zvláštnym spôsobom prišla po páde aj o zriedkavé črevné ochorenie, ktoré ju trápilo celé detstvo a vďaka ktorému mala nepriechodné črevá. Paradoxne, od toho dňa nemusí užívať už žiadne antibiotiká a lieky, ktoré ju udržiavali pri živote. Teraz si Anabela môže pochutnávať na všetkých jedlách ako zdravé deti.

Keď sa preberala z bezvedomia, videla pred sebou anjela strážneho, ktorý vyzeral ako malá víla a počula hlasy požiarnikov spoza kmeňa stromu. Boh na ňu skrze anjela žmurkol a upokojil ju, že všetko bude v poriadku. Po celý čas bol s ňou. Na otázku, ako vyzerá Ježiš, Anabela odpovedala: „Mal krásne dlhé biele rúcho, tmavú pleť a hustú bradu. Trochu mi pripomínal Santa Clausa, ale nie tak celkom.“ Okrem toho Anabela prezradila, že sa v nebi stretla aj s prababičkou, ktorá v roku 2010 zomrela po operácii, uviedol Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu