Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Tínedžer (17) bol 20 minút mŕtvy, potom sa zázračne prebudil: Hovoril som s Ježišom!

Zack Clements Zobraziť galériu (2)
Zack Clements (Zdroj: Youtube/ERTV1)

AUSTIN – Zack Clements s atletickou postavou tvrdí, že ho počas klinickej smrti zachránil muž s hustou bradou, ktorý mu v kritickej chvíli položil ruku na plece a ubezpečil ho, že všetko bude v poriadku.

Tínedžer, ktorý bol 20 minút klinicky mŕtvy, sa prebral na lôžku len zázrakom. Zack sa v škole počas telocviku náhle zrútil na zem a jeho srdce prestalo biť. Keď k nemu dorazili zdravotníci, nenahmatali žiadny tep a začali ho oživovať. Podarilo sa im to až po dlhých minútach, uviedol Mirror.

Anabela (12) prežila zázračný pád: Zachránil ma Ježiš a sedela som v jeho lone!

Lekári nad Zackovým prípadom stratili reč, pretože nechápali, ako sa po takej dlhej dobe mohol zobudiť bez zdravotných následkov. Mladík však opisuje svoju klinickú smrť ako zázrak, keď ho navštívil Ježiš a povedal mu: „Všetko bude v poriadku.“

Zack s rodičmi počas odchodu z nemocnice
Zobraziť galériu (2)
Zack s rodičmi počas odchodu z nemocnice  (Zdroj: Youtube/ERTV1)

„Počas tých 20 minút som uvidel muža s rozháranými vlasmi a hustou bradou. Netrvalo mi dlho, kým som pochopil, že je to Ježiš,“ opísal Zack pre CBS DFW. „Podišiel som k nemu a on mi položil ruku na plece a upokojil ma, aby som sa nebál.“ Zack a jeho rodina sú presvedčení, že muselo ísť o nadpozemský zásah, ktorý nie je v ľudských silách vysvetliť a lekári sú podobného názoru. Tínedžerovi sa totiž z ničoho nič zastavilo srdce pri behu a teraz čaká na povolenie od lekárov, aby sa mohol vrátiť späť do školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu