Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chorvátovi sa vrátila peňaženka, ktorú stratil pred 14 rokmi: Otvoril ju a ostal v šoku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DONJA MOTIČINA - Ak niekto pred dlhými rokmi stratil peňaženku, bolo by asi naivné čakať, že sa mu vráti späť. No presne to sa stalo istému Chorvátovi. Keď sa mu do rúk dostala stará peňaženka, nemohol uveriť vlastným očiam. No ešte väčší šok prišiel po tom, ako ju otvoril.

Ivicovi Jerkovičovi nedávno prišiel poštou balík. Keď ho otvoril, našiel v ňom ošúchanú peňaženku. Chvíľu mu trvalo, kým si spomenul, že takú stratil pred štrnástimi rokmi na párty, alebo keď viezol kamaráta do nemocnice.

Muž zo severovýchodného Chorvátska nečakal, že v nej nájde ešte nejakú hotovosť. No strašne sa mýlil. Keď ju stratil, bol v nej obnos vo výške v prepočte necelých tisíc eur, ale teraz v nej našiel až 1385 eur! "Najprv som si myslel, že si niekto zo mňa strieľa. Tak som išiel overiť, či sú peniaze vôbec pravé," povedal miestnym médiám.

Ivica sa domnieva, že mu ich vrátil niekto, kto mal v minulosti finančné problémy. "Zrejme dotyčnému pomohli a neskôr vyrátal, akú hodnotu by mala pôvodná suma teraz. Inak si neviem vysvetliť, prečo by mal moju peňaženku celý čas pri sebe. Vyzývam ho, aby ma kontaktoval. Je to najlepší osobný bankár v celom Chorvátsku," dodal Jerkovič. Za vrátené peniaze dal opraviť strechu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu