Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráske (27) zničila život úplne nevinná vecička: Ochrnula a možno skončí v kóme!

Jo dúfa, že sa raz opäť postaví na vlastné
Jo dúfa, že sa raz opäť postaví na vlastné (Zdroj: repro daily mail)

BRISBANE - Mladá matka z austrálskeho štátu Queensland ostala pripútaná na invalidný vozík po tom, ako si od svojej kamarátky požičala hubku na mejkap. Jej používaním totiž utrpela ťažkú infekciu, kvôli ktorej ochrnula. Napriek tomu dúfa, že sa opäť raz niekedy postaví na nohy.

Jo Gilchristová začala pred časom trpieť bolesťami chrbta. Pripisovala to zlému držaniu tela, no bolesť neustupovala, ba naopak, neustále sa stupňovala. "Tá bolesť bola neskutočná. Nič nepomáhalo. Fakt som si myslela, že zomriem. Bolelo ma to viac ako pôrod," povedala denníku Daily Mail.

Stav dvadsaťsedemročnej Austrálčanky sa natoľko zhoršil, že musela byť prevezená do nemocnice v Brisbane. Tam sa lekárom konečne podarilo zistiť, čo s ňou je. Za všetko mohla hubka od kamarátky, ktorou si rozotierala mejkap na tvári. Prostredníctvom nej sa nakazila stafylokokovou infekciou, ktorá zasiahla chrbticu, v dôsledku čoho teraz nemôže chodiť. "Povedali, že mi možno znehybnejú aj ruky a hrudník, takže nebudem môcť dýchať sama. Potom ma budú musieť uviesť do umelého spánku," vysvetlila Jo, ktorá bude hospitalizovaná ešte ďalšie najmenej tri mesiace.

Na svoju kamarátku sa nehnevá, pretože vie, že to nie je jej chyba, že sa nakazila. "S priateľkami si požičiavame všeličo možné. Nikto nemohol vedieť, čo sa stane," dodala Gilchristová. Podľa lekárov už zrejme nikdy nebude môcť chodiť a navždy stratila kontrolu nad svojím močovým mechúrom a črevom. Ona ale nestráca nádej a bojuje ďalej. Kvôli sebe aj svojmu sedemročnému synovi Tommymu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu