Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Švajda má talent na trapasy: Celé Slovensko sa baví na prešľape v priamom prenose!

Patrik Švajda v Televíznych novinách opäť perlil. Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda v Televíznych novinách opäť perlil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už zase?! Patrik Švajda (42) patrí k ostrieľaným moderátorom televízneho spravodajstva. No ako sa hovorí, aj majster tesár sa utne. Markizákovi sa to však darí akosi často. Vyzerá to tak, že na tvorbu trapasov má jednoducho talent. Dokazuje to napokon aj najnovším prešľapom, ktorý sa mu stal počas utorkových Rýchlych správ. Na jeho brbte z priameho prenosu sa teraz baví celé Slovensko.

Markizácky moderátor Patrik Švajda pobavil Slovensko svojimi prešľapmi už nespočetne veľa krát. Iba nedávno divákov poplietol, keď na konci Televíznych novín avizoval namiesto vysielanej Chart Show seriál Búrlivé víno. No nezabudnuteľný je napríklad aj jeho nezmyselný vstup, keď bol bez čítačky úplne stratený a zo svojich úst vypustil úplnú hatlaninu. 


Patrik Švajda je bez čítačky stratený: Jeho TRAPAS baví Slovensko, už má prvé VIDEO!


Najnovšie sa mu však v priamom prenose podaril hotový husársky kúsok. Keď v Rýchlych správach uvádzal reportáž o zrušených IC vlakoch, písmenká sa mu zjavne poplietli a správa odrazu nabrala úplne iný význam. Namiesto dopravného prostriedku totiž tvrdil, že cez víkend nebude premávať ani jeden CT prístroj. 

„Od polovice apríla tak z celkového počtu 41 IC-čiek týždenne bude jazdiť len 25. V sobotu napríklad nebude jazdiť ani jedno štátne CT-čko,“ zahlásil Švajda v priamom prenose a nad svojim brbtom sa ani len nepozastavil. V hlásení správ jednoducho pokračoval ďalej. Po koľajniciach teda podľa neho nebudú premávať žiadne počítačové tomografy.

Video: Trapas Patrika Švajdu s CT-čkom.

Svajda CT

Video: Nezmyselný vstup Patrika Švajdu bez čítačky.

Brebty Patrika Švajdu v Prvých televíznych novinách.


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu