Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Pastori varujú svet: Zatmenie bolo znamenie od Boha, niečo prichádza!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: tip čitateľa, Oto)

TEL AVIV - Dvaja americkí pastori varujú, že zatmenie slnka znamená významnú prichádzajúcu udalosť. Podľa nich aj to piatkové malo príznaky, ktoré sa dajú pokladať za signál od Boha. Vykladať tento vesmírny úkaz si pomáhajú židovskými náboženskými tradíciami.

Dvaja pastori varujú, že piatkové zatmenie slnka malo znaky priamo od Boha. Naznačili tiež, že by to mohlo znamenať koniec sveta. Pastor Mark Blitz povedal podľa náboženského portálu Christian Today, že načasovanie a lokality, z ktorých bolo zatmenie vidieť, nesú v sebe jednoznačné posolstvo.

Citoval pritom zo židovskej tradície, kde sú zatmenia považované za Božie varovanie pohanom ako aj znamenie „súdneho dňa národov“. „Keď sa pozrieme na to, na ktorých miestach bude zatmenie, teda krajiny severnejšej Európy, Anglicka či Švédska, vidíme tam nárast Islamu a antiizraelského sentimentu,“ nechal sa počuť Blitz.

Zatmenie slnka sa odohralo dva týždne pred tretím zatmením zvaným „Blood Moon“, ktoré sa má odohrať štvrtého apríla, kedy židia oslavujú veľký sviatok zvaný Pesach (Oslava vyslobodenia židovského národa spor egyptského jarma). Názov Blood Moon (krvavý mesiac) je odvodený od zatmenia slnka, pri ktorom sa mesiac zafarbí do červena.

Proroctvo krvavých mesiacov propaguje spolu s Blitzom aj pastor John Hagee. Podľa nich ide o znak druhého príchodu Ježiša Krista alebo znamenia, že niečo veľmi závažné sa stane štátu Izrael. Toto proroctvo značí príchod štyroch po sebe idúcich zatmení slnka. Podobnú teóriu zastáva aj filantrop Bob O´Dell. Nevedno, či tomu samotní autori aj veria, alebo to hlásajú iba pre komerčný úspech.

Prvé zatmenie sa odohralo 15. Apríla 2014. Druhé nastalo v októbri toho istého roka. Tretie sme sledovali včera a štvrté by malo nastať v septembri roku 2015. Blitz podľa portálu povedal, že posledný sled štyroch zatmení slnka nastal v roku 1967 predtým, než Izrael obsadil Jeruzalem. Preto si pastor Blitz myslí, že aj po tomto zatmení nastane niečo významné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu