Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Michal s hrôzou pozoroval nočnú oblohu: Uvidel som predzvesť apokalypsy nad Prievidzou

Michal si spomenul na skrušujúce prorotcvo
Michal si spomenul na skrušujúce prorotcvo (Zdroj: Michal, Tip čitateľa)

PRIEVIDZA – Michal sa už niekoľko uplynulých dní kochal nočnou oblohou, ale v noci z nedele na pondelok ho pri pohľade na mesiac zalial studený pot. Mesiac vyzeral podmanivo a diabolsky zároveň, keď si uvedomil, aké strašidelné proroctvo ohlasuje krvavý mesiac v biblickom proroctve.

„V poslednom čase sledujem Mesiac na nočnej oblohe a včera v noci ma zarazilo niečo úchvatné. Bol úplne krvavočervený,“ okomentoval Michal obrázok, ktorý odfotil okolo polnoci z nedele na pondelok nad horizontom v Prievidzi. „Nikdy predtým som niečo také nevidel a nebolo ani zatmenie, ktoré by sfarbilo odraz Slnka. Počul som však, že v knihe biblického proroka Joela sa píše o tom, ako sa mesiac zmení na krv pred príchodom veľkého a hrozného dňa Pána,“ dodal Prievidžan, ktorého podivne zafarbený mesiac vydesil.

FOTO Jozef sa pozrel na oblohu a uvidel desivé zjavenie nad Slovenskom: Šok prišiel na druhý deň

Podľa vedcov však do červena sfarbený mesiac nie je znamením apokalypsy, hoci sa na jeho príležitostné medené zafarbenie viaže niekoľko povier. Zvyčajne získava červené zafarbenie odrazom od Slnka, uvádza portál Universetoday.com. Krvavý mesiac je často vidno tesne po východe mesiaca, keď je ešte nízko nad obzorom. Druhým prípadom je stav, keď sa vo vzduchu nachádza veľké množstvo prachových častíc, ktoré sa rozptýlia ohybom slnečného svetla v atmosfére, čo bol pravdepodobne aj prípad Michalovho pozorovanie. Tretím vysvetlením je zatmenie mesiaca, pri ktorom mesiac v splne prechádza do zemského tieňa, ktorý ho stmaví.

FOTO Michal s hrôzou
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Michal, Tip čitateľa)

Viac o téme: Krvavý mesiacProroctvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu