Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nájdite rozdiel: Žena je nespokojná so šatami z internetu, dôvod musí vidieť aj slepý!

Vidíte ten diametrálny rozdiel? Zobraziť galériu (3)
Vidíte ten diametrálny rozdiel? (Zdroj: Taobao)

LONDÝN - Keď si objednávate oblečenie z internetu, vždy hrozí, že s ním nebudete spokojní. Buď materiál, z ktorého je ušité, vyzerá lacno, alebo farba nezodpovedá tej na obrázku. Ale chyba môže byť aj vo vás - v prípade, že neodhadnete, či by sa vám daný kúsok vôbec hodil.

Aj vy ste si všimli, že na modelkách vždy tie šaty vyzerajú akosi lepšie než na vás? Nuž, je to celé o stylingu a taktiež o tom, že mnohé manekýnky majú lepšie postavy než bežné ženy. Tento fakt si ale zrejme neuvedomila istá Číňanka, ktorá si na internetovom obchode Taobao kúpila odvážne čierne šaty. Tie zahaľujú naozaj len to najnutnejšie; ich súčasťou je totiž priesvitný pás, ktorý sa tiahne od hora, cez hrudník, brucho, až po spodok.

Keď žena šaty dostala a vyskúšala si ich, ostala poriadne sklamaná. Odhaľovali totiž viac, ako by si želala. Svoju fotku teda poslala nákupcovi, aby aj on videl, že výsledný efekt vyzerá odlišne ako na propagujúcom obrázku.

Nájdite rozdiel: Žena je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Taobao)

Nájdite rozdiel: Žena je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Taobao)

Lenže problém je niekde inde. Nakupujúcej očividne chýba akákoľvek sebakritika, pretože nie je práve najchudšia. Prsia jej značne ovísajú a ani na bruchu nemá žiadne tehličky, takže čakať, že jej šaty padnú tak ako modelke, bolo, jemne povedané, naivné. No a celkový zlý dojem ešte zvýraznila tým, že si obula ružové papuče.

Nájdite rozdiel: Žena je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Taobao)

Šaty prvýkrát predviedla herečka Jaime Alexander na červenom koberci počas premiéry filmu Thor, ktorá sa konala v roku 2013. Okamžite sa stala stredobodom pozornosti a objavila sa na titulkách mnohých časopisov. Mohla si to ale dovoliť; na rozdiel od Číňanky má totiž postavu ako lusk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu