Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Mladík tajne nakrútil manželku na VIDEO a potom od nej utiekol: Pozerajte a pochopíte!

Whitney sa dostáva do varu
Whitney sa dostáva do varu (Zdroj: amok,Whitney,James,Mongiat)

BRATISLAVA - To sa ani inak skončiť nemohlo! Mať takúto ženu doma, asi by od nej ušiel každý. Keď v aute chytila ďalší zo svojich amokov, manžel si povedal, že stačilo, zbalil si kufre a utekal kade ľahšie. Pozrite si video a pochopíte.

Whitney a James Mongiatovci sa vzali v máji 2012, no netrvalo dlho a ich šťastné manželstvo sa stalo už trpkou spomienkou. Vrcholom všetkého bol nedávny výbuch hnevu, ktorý vraj predviedla už mnohokrát predtým.

Tentokrát sa Whitney nepáčilo, že nestrávia deň na lodi na jazere spolu s priateľmi tak, ako plánovali. James totiž musel vybaviť nejaké pracovné záležitosti. Manželka trvala na tom, aby predsa len išli. Skúšala to krikom, slzami, prosbami, párkrát dokonca kopla nohami vo vzduchu. "Prečo nikdy nemôže byť po mojom? Aspoň jeden deň! Prečo ma nemôžeš zobrať na jazero? Prečo to nemôžeš pre mňa spraviť?," revala ako zmyslov zbavená.

James amok svojej ženy nahral tajne na video a zverejnil na internete. Záznam pochádza ešte z roku 2013, no v poslednom čase opäť nadobúda na popularite. Whitney priznala, že sa v aute takmer nervovo zrútila. Vraj ju ale muž už dlhšie šikanoval a po tom, ako sa záznam objavil na webe, aj úmyselne strápnil pred rodinou, kamarátmi a kolegami. James sa zas bránil, že už mu došla trpezlivosť a manželku ešte v deň opustil. Dvojica sa už stihla aj rozviesť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu