Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Liz (37) si myslela, že jej manželstvo je ideálne: Potom zistila neuveriteľnú vec!

Nešťastná Liz už neverí ľuďom Zobraziť galériu (3)
Nešťastná Liz už neverí ľuďom (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Liz Linhamová považovala svoje sedemročné manželstvo za ideálne. Potom ale na Facebooku zistila, že jej muž Adrian žije dvojitý život a je už tri roky ženatý s inou ženou. Navyše si ju vzal na rovnakej pláži v Mexiku, kde s ním bola na medových týždňoch. Za bigamiu si teraz posedí vo väzení.

Tridsaťsedemročná Liz prežívala najšťastnejšie obdobie svojho života. Milovala svojho manžela a všetko sa zdalo byť dokonalé. Až do chvíle, kedy nedostala list od svokry. Písala v ňom, že jej je ľúto, že sa rozviedli a že sa Adrian znovu oženil.

Adrian a Liz vo chvíľach šťastia
Zobraziť galériu (3)
Adrian a Liz vo chvíľach šťastia  (Zdroj: profimedia.sk)

Po týchto slovách zdesená žena bežala skontrolovať Adrianov Facebook, ktorý jej obavu len potvrdil. Našla tam kopec fotiek, na ktorých jej manžel pózuje s novou nevestou Hayley Totterdellovou. Ona ani svadobní hostia vôbec netušili, že že ženích je bigamista. "Bol to strašný šok. Brali sa na rovnakom mieste, kde sme trávili svadobnú cestu. Dokonca mal rovnakého svedka," povedala denníku Daily Mirror.

A s druhou manželkou
Zobraziť galériu (3)
A s druhou manželkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Linhamová manžela konfrontovala, ale on všetko poprel. Pritom už tri roky žil súbežne s oboma ženami. Liz hovorieval, že ide do Walesu na niekoľkotýždňovú služobnú cestu, Hayley zrejme vravel niečo podobné. Paradoxom je, že rodiny, v ktorých takto striedavo žil, delí od seba iba tridsať kilometrov. A až donedávna to Adrianovi prechádzalo. Lenže jeho ešte stále zákonná manželka ho udala na polícii. Súd v anglickom Somersete ho nedávno odsúdil za bigamiu a udelil mu nepodmienečný trest. Taktiež musí zaplatiť pokutu vo výške 1000 libier (1354 eur).

Liz táto nepríjemná skúsenosť psychicky položila. "Mávam nočné mory. Úplne to zmenilo spôsob, akým vnímam ostatných ľudí. Pozerám sa na nich a v duchu sa pýtam, môžem im veriť? Už sa asi nikdy nezaľúbim," dodala nešťastnica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu