Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Facebook odhalil bigamistu: Žena na ňom našla druhú manželku!

Brian a Louise už viac nie sú spolu Zobraziť galériu (2)
Brian a Louise už viac nie sú spolu (Zdroj: manchestereveningnews.co.uk)

MANCHESTER - Štrnásť rokov bola vydatá za muža, ktorého vlastne vôbec nepoznala. Nepríjemný šok zažila Anne-Marie Simová, keď vyhľadala profil svojho stále zákonitého manžela na Facebooku. Zistila totiž, že je znova ženatý, hoci s ňou sa nikdy nerozviedol. Za bigamiu mu teraz hrozí väzenie.

Anne sa vydala za Briana Fraina v júni 1999 po dvojmesačnej známosti. Po ďalších dvoch mesiacoch sa ale manželia rozišli a mladá žena sa odsťahovala do Škótska. O päť rokov neskôr sa snažila svojho "ex" kontaktovať, pretože sa chcela znova vydať, ale najprv sa s ním potrebovala rozviesť. Najala si právneho poradcu, ten však Briana ani za nič nemohol nájsť.

Podarilo sa to až samotnej Simovej, ktorá manžela začiatkom roka objavila na Facebooku. Aké však bolo jej zdesenie, keď na jeho profile našla svadobné fotky s inou ženou, navyše urobené na tej istej matrike.

Facebook odhalil bigamistu: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: manchestereveningnews.co.uk)

Tridsaťšesťročný Frain je na fotke so svojou druhou ženou Louise Meredith, ktorú si zobral za manželku v septembri 2009. Tá po tom, ako zistila, že niekoľko rokov žila vedľa bigamistu, ostala v šoku.

Briana medzičasom obvinili z bigamie. Dvojnásobný manžel na súde svoju vinu priznal. "Vzhľadom na to, koľko času uplynulo od jeho prvej svadby, si pán Frain myslel, že jeho manželstvo už nie je platné, a tak sa pokojne znovu oženil," povedal prokurátor David Curtis. Ďalšie pojednávanie sa bude konať 7. augusta, informoval portál manchestereveningnews.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu