Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena skontrolovala manželovi Facebook a zažila šok: Čo uvidela jej zruinovalo celý život!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Jedna žena mu nestačila! Manželky Darnella Pixleyho asi dobre nepoznali svojho vyvoleného. Mal ich až štyri a ani jedna nevedela, že ich takto klame. Všetko sa vyzradilo až jednou návštevou Facebooku!

Žena, ktorej meno polícia neprezradila, sa prihlásila na Facebook, aby mužovi skontrolovala profil a odhalila niečo nezvyčajné. Na fotkách uvidela, že jej vyvolený má už tri manželky a je minimálne jeden raz rozvedený.

49-ročný Darnell Pixley mal viacero manželiek, teraz ho stíha polícia
Zobraziť galériu (4)
49-ročný Darnell Pixley mal viacero manželiek, teraz ho stíha polícia  (Zdroj: YouTube)

Okamžite zalarmovala políciu a tá ho v stredu obvinilia z bigamie. Šerif z Južnej Karolíny tvrdil, že keď ho zatýkali, bránil sa s tým, že ide o nedorozumenie.

"Nechcel s nami o tom príliš hovoriť. Mal iba pár poznámok o tom, že je to asi malé nedorozumenie, ale okrem toho nič viac nepovedal," hovorí miestny šerif Lee Foster z Newberry County pre americkú televíziu.

Túto ženu si zobral v novembri 2013
Zobraziť galériu (4)
Túto ženu si zobral v novembri 2013  (Zdroj: YouTube)

K tejto fotke pridal nápis "na svadobnej ceste". Vzápätí mu tam niekto pridal otázku "ty si sa oženil?". Celkovo vyšetrovatelia odhalili až 4 ženy, s ktorými mal svadbu. Všetky si zobral v štyroch rôznych mestách v štyroch rôznych krajoch.

Ani jedna z nich nevedela, že ich muž je 4x ženatý. Boli poriadne prekvapené, keď sa to dozvedeli. Darnell teraz pôjde pred súd, kde sudca rozhodne o možnom pobyte za mrežami.

Prípad sa dostal aj do zámorských televizií

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu