Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ženské prekliatie: V jednej rodine sa viac ako 200 rokov nenarodilo žiadne dievča!

Lawrieovci môžu konečne kupovať aj ružové veci pre bábätko
Lawrieovci môžu konečne kupovať aj ružové veci pre bábätko (Zdroj: Daily Mail)

KENT - V októbri minulého roka sa narodilo krásne dievčatko menom Myla Lawrieová. Pre rodinu to bola veľká správa, pri príchode z nemocnice čakali Mylu všetci príbuzní a záplava ružových balónikov. Táto udalosť totiž nebola tak úplne bežnou. Myla je prvé dievčatko v rodine Lawrieovcov za posledných 200 rokov!

Naposledy sa v tejto chlapsky požehnanej rodine narodilo dievčatko v roku 1809. Hannah (26) s Markom (33) si preto veľmi dobre uvedomovali, čo bude nová žena znamenať pre celú rodinu. „Keď sme sa s Markom spoznali, povedal mi, že všetci z ich rodiny, po päť generácii, mali chlapcov. Varoval ma, že šance na to, aby sme mali dievčatko sú veľmi malé,“ smeje sa dnes šťastná maminka Hannah.

V roku 2012 otehotnela prvýkrát a nikoho neprekvapilo, keď sa narodil Mason (3). Mark má ešte z predchádzajúceho vzťahu synov Bena (10) a Zaca (7). Podľa lekárov je však irelevantné, aké pohlavie malo niekoľko predchádzajúcich generácií. Keď žena otehotnie, šance sú vždy 50 na 50. Takéto „prekliatie“ teda nebolo nikdy vedecky dokázané.

Lawrieovci môžu konečne kupovať
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu