Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexrýchlovka na záchode v krčme: Milenci nechceli prestať, policajti z nich boli zúfalí!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: archív)

BISHOP AUCKLAND - Návštevníci aj zamestnanci krčmy v malom mestečku na severovýchode Anglicka sa stali svedkami poriadne horúcej scény. Na toaletách sa totiž ukryla dvojica, ktorá si chcela zasexovať. Mala s nimi čo robiť aj privolaná polícia.

Dvadsaťtriročná žena a jej o sedem rokov starší muž okolo pol deviatej večer odišli na toaletu na rýchlovku. Očividne to poriadne prežívali, pretože sa odtiaľ ozývali hlasné slastné zvuky. Nepomohlo ani dohováranie pracovníkov Stanley Jefferson pubu. Tí preto nemali na výber a na milencov zavolali políciu.

Stanley Jefferson Pub v meste Bishop Auckland
Zobraziť galériu (2)
Stanley Jefferson Pub v meste Bishop Auckland  (Zdroj: google maps)

Ak si niekto myslí, že to bol koniec príbehu, je na omyle. Sexuálni výtržníci sa totiž na záchode po príchode mužov zákona zabarikádovali a pokračovali v divokej súloži. Napriek opakovanej výzve odmietli vyjsť von, a tak policajti vyrazili dvere. Mladíka to tak vytočilo, že začal okolo seba kopať a hlasno nadávať. "Bol ako zmyslov zbavený. Kopal do policajtov a bil ich päsťami," opísal bizarnú situáciu očitý svedok.

Keďže bol absolútne neovládateľný, dôstojník mu musel nastriekať do očí slzný plyn a spolu s kolegami potom oboch naháčov vyvliekli von. V služobnom aute ich odviezli na policajnú stanicu, kde ich následne obvinili z porušovania verejného poriadku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu