Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Najbizarnejšie sexpríbehy: Kopulácia s čímkoľvek a kdekoľvek!

Súlož dvojice v kancelárii v Nottinghame obletela svet. Zobraziť galériu (3)
Súlož dvojice v kancelárii v Nottinghame obletela svet. (Zdroj: profimedia.cz)

LONDÝN - Iba nedávno sa verejnosť pobavila na hotelovom zamestnancovi Gerardovi Streatorovi (46), ktorého v USA zatkli za súlož s vyhodenou pohovkou na verejnosti. Pristihli ho pri predvádzaní kopulácie s nohavicami stiahnutými až na členky, za čo mu hrozí 9-mesačné väzenie a mastná pokuta. Nie je však ani zďaleka jediným, ktorý sa dostal na titulné stránky v súvislosti s bizarným sexuálnym výkonom.

Američana Charlesa Marshalla (28) zatkli už štvrtýkrát za sex s plyšovým medveďom, keď ho našli, ako sa uspokojuje na vypchatej hračke v uličke v Cincinnati, Ohio. V tom istom štáte sa prevalil aj škandál so ženatým otcom troch detí Artom Priceom (40), ktorý si robil dobre s piknikovým stolom iba pár metrov od školy.

Za ušami však nemajú iba Američania, ale napríklad aj Briti. Muža (32) vo Wiltshire zjavne priťahoval stĺp verejného osvetlenia, poľský robotník si prišiel na svoje s vysávačom v miestnosti pre nemocničný personál a istý Škót dostal trojročnú podmienku za sex s bicyklom.

Našťastie prípadov, kedy dávajú muži prednosť neživým predmetom pred teplom ľudského tela, nie je až tak mnoho. Oveľa slávnejšími sa tak stali tie, kedy nadržané páriky pristihli počas pohlavného styku na verejnosti.

Jeden z nich sa odohral aj počas bejzbalového zápasu, hoci si už nikto nepamätá, kto vlastne hral. Všetkým za to utkveli v pamäti zábery z tribúny, na ktorej sedel chlapík s dievčinou, ktorá na ňom hopsala hore a dole.

Na rastúci záujem amatérskych tvorcov videí pomocou smartfónov si nedal pozor párik, ktorý prišiel minulý mesiac k zvečneniu svojho aktu na mužských toaletách štadióna Yankee v New Yorku.

Na toaletách sa toho udeje...
Zobraziť galériu (3)
Na toaletách sa toho udeje...  (Zdroj: Deadspin)

Za denného svetla sa predviedli aj dvaja pracovníci kancelárie v Nottinghame, ktorí si zasexovali pri nezastretom okne v popoludňajších hodinách, a dali tak nahliadnuť do svojho súkromia všetkým v priľahlých budovách.

Chúťkam nevedeli odolať ani Kevin Naylor (25) a jeho priateľka Catherine Hughesová (19), ktorí si to rozdali v centre istého anglického mestečka bez ohľadu na to, že ich sledovali bezpečnostné kamery. Treba však priznať, že mali namierené domov z krčmy a rozhodne neboli celkom triezvi.

Za ozajstnú drzosť sa už však dá pokladať výčin dvojice na známej Brighton Beach, oddávajúcej sa svojej žiadzi pred očami šokovaných rodičov aj detí. Ešte predtým ako dostali pokutu, si ich stihla vyfotiť skupina chlapcov.

Pohľady ostatných dvojicu zrejme vzrušovali.
Zobraziť galériu (3)
Pohľady ostatných dvojicu zrejme vzrušovali.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu