Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ukameňovaná žena na FOTO šokovala svojich katov z Islamského štátu: Stal sa zázrak!

Ženy odsúdili za cudzoložstvo Zobraziť galériu (3)
Ženy odsúdili za cudzoložstvo (Zdroj: m.nerinaazad.com)

RAQQA - Sýrska žena, ktorá bola militantmi Islamského štátu odsúdená za cudzoložstvo na ukameňovanie, zázrakom prežila brutálne mučenie! Keď prestali hádzať kamene a mysleli si, že je už mŕtva, vstala a začala utekať. Jej kati sa zhodli, že išlo o prejav Alahovej milosti.

„Bola to Alahova vôľa, aby žila,“ povedal sudca potrestanej ženy. O prípade informovalo Sýrske observatórium pre ľudské práva, ktoré uviedlo, že doráňaná žena je nažive. Bojovníci trest vykonali a mysleli si, že zomrela. Keď však zastavili prudké kameňovanie, ona vstala a začala utekať, uvádza M.nerinaazad.com.

Žene pred kameňovaním čítali rozsudok
Zobraziť galériu (3)
Žene pred kameňovaním čítali rozsudok  (Zdroj: almshaheer.com)

Vojaci na ňu chceli zahájiť paľbu, ale islamský sudca zasiahol a zastavil ich s tým, že Alah chce, aby žila. Povedal jej teda, že môže ísť, ale musí sa kajať.

Podľa Observatória kameňovali džihádisti v Sýrii za údajné cudzoložstvo a homosexualitu od júla 2014 už 15 ľudí, z toho 9 z nich boli ženy. Začiatkom mesiaca teroristi vykonali ďalšiu sériu potupných verejných popráv. Medzi nimi boli dvaja muži, ktorých vrhli z veže dolu zo podozrenie z homosexuality, muž ukrižovaný za lúpež a žena kameňovaná za cudzoložstvo.

Naoko mŕtva žena odrazu vzala nohy na plecia
Zobraziť galériu (3)
Naoko mŕtva žena odrazu vzala nohy na plecia  (Zdroj: almshaheer.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu