Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bohovská reakcia na VIDEU: Chlapček je úplne mimo, prvýkrát v živote vidí dvojičky!

Landon medzi dvoma slečnami. To je
Landon medzi dvoma slečnami. To je "kukuč". (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/USA - Detičky bývajú zdrojom nikdy nekončiacej zábavy a ich rodičia veru vedia, kedy sa oplatí zobrať do rúk kameru a ich neposednosti nakrútiť. Niekedy však nemusia robiť skoro nič a aj tak sú tými najrozkošnejšími stvoreniami pod slnkom. Keď sa pozriete na toto video, určite s tým budete súhlasiť.

Záznam na YouTube sa objavil iba pred tromi dňami, no dosiahol už vyše šesť miliónov zhliadnutí. A nečudo, veď ústredný hrdina je taký roztomilý, že vyvolá úsmev na tvári snáď všetkým divákom. Pritom sa o to ani nijako nepričinil, stačí pozrieť na jeho zmätený pohľad a výraz na tvári a dielo je dokonané.

Popis pod videom uvádza, že chlapček, ktorý sedí v kresle medzi dvomi drobnými dievčatkami, sa volá Landon a toto je jeho rozkošná reakcia na to, že vidí prvýkrát v živote dvojičky. Tomu sa dá aj naozaj uveriť, pretože chlapček iba krúti hlávkou zo strany na strany a pozerá raz na jedno dievčatko, raz na druhé dievčatko a je z toho skutočne zmätený.

Inak už reagujú zjavne dospelí ľudia v pozadí, ktorí sa na Landonovi dobre bavia a spoza kamery počuť zvučný smiech. A je takmer 100 percentne isté, že sa mu neubránite ani vy a bude vám na to stačiť iba 30 sekúnd.

Prekvapený chlapček

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu