Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chlapec (4) napísal platonickej láske a zúfalo čaká na odpoveď: Jeho list vás dojme

Bennet dokázal, že nikdy sa netreba hanbiť dať najavo svoje pocity.
Bennet dokázal, že nikdy sa netreba hanbiť dať najavo svoje pocity. (Zdroj: reddit)

PORTLAND - Keď je láska úprimná... Iba štvorročný Bennet sa tak, ako mnoho jemu podobných chlapčekov, zamiloval. Jeho láskou je blond rovesníčka menom Baily. No a keďže Bennet netušil, ako jej dať najavo, čo cíti, poprosil svoju mamu, aby jej napísala list, ktorý nadiktoval. V tej úprimnosti sa skrýva omnoho viac, ako by človek čakal.

„Opýtala som sa ho, komu chce poslať list a on okamžite odvetil "Baily, samozrejme". Tak si sadol ku mne na gauč a slovo za slovom mi celý list nadiktoval,“ hovorí Bennetova mama Jennifer. Bennet údajne o ničom inom nehovoril, iba o tom, ako miluje Bailyne „žlté“ vlasy. Čoskoro bude mať narodeninovú oslavu, rozhodol sa, že bude tematická – princezné a rytieri.

Bennet si zapamätal, že Baily má rada syr, tak s inšpiroval aj v ľúbostnom liste. Čo teda napísal? „Baily, prišla by si, prosím, k nám domov? Môžeme sa spolu hrať. Myslím, že si pekná ako koník alebo lienka. Nie som si istý, čo z toho viac. Mala by si prísť do môjho domu a dať si so mnou syr. Ľúbim ťa a minulú noc mi vypadol zub. Myslím, že by som rád spravil nejaké kúzlo pre teba a potom sa na mňa môžeš pozerať, keď sa budú moji roboti biť. S láskou, Bennet.“

Nakoniec Bennet možno nie je až taký obyčajný chlapček. Čaká ho totiž v najbližších mesiacoch ďalšia dávka chemoterapie. Jennifer, jeho mama, dúfa, že Baily odpíše niečo milé, aby na synovej tvári mohla vidieť jeden zo zriedkavých úsmevov. Teraz už v to dúfa aj celý svet, tento príbeh totiž preletel médiami v mnohých krajinách. Informoval denník The Independent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu