Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AZ-Europe - Reality: Nájdite svoju nehnuteľnosť rýchlo, ľahko, prehľadne

AZ- Europe Zobraziť galériu (4)
AZ- Europe (Zdroj: PR)

Jedným z najväčších informačno-reklamných portálov v Európe je portál AZ-Europe.eu. Ak hľadáte byt, dom, alebo priestor pre vaše podnikanie, ste na správnom webe. Katalóg Reality na portáli AZ-Europe ponúka viac ako 150 tisíc prehľadne zatriedených nehnuteľností.

Informačno-reklamný portál AZ-Europe je svojou rozmanitosťou a sofistikovaným spracovaním jediným svojho druhu. Skladá sa z piatich rôznych sekcií, katalóg realít AZ-Europe je len jednou z nich. Portál AZ-Europe prináša kvalitný e-shop, obrovské množstvo aktualít z regiónov Slovenska, aj celej EÚ, vlastnú sociálnu sieť prepojiteľnú s Facebookom, oddychovú časť s tisíckami on-line hier. Je to miesto, kde sa oplatí stráviť čas.

Celý portál je postavený na najnovších technológiách a výsledkom tejto snahy je bleskurýchle načítanie stránok, prehľadnosť a intuitívnosť. Hľadanie vysnívanej nehnuteľnosti je tak dielom pár kliknutí, načítanie stránok sa počíta v milisekundách.

Hľadanie výrazne uľahčuje filtrovanie podľa kategórií, typu, ceny a lokality. V katalógu AZ-Europe nájdete nehnuteľnosti nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia: Českej republiky, Maďarska a Rakúska. V kategóriách si volíte podrobnejšie špecifikácie: byt, dom, podnikateľský objekt, pozemok... V ďalších podkategóriách volíte veľkosť a podrobnejšie špecifikácie.

Rovnako si môžete vyšpecifikovať záujem o byt, dom, objekt alebo pozemok. Takisto výber zúžite voľbou: predaj, prenájom, dražba, výmena... A úplnou samozrejmosťou je špecifikácia a zadanie cenových mantinelov.

Okrem týchto štandardných volieb môžete nehnuteľnosti zoradiť podľa obľúbenosti, dátumu aktualizácie (od najnovších alebo najstarších) a tiež podľa ceny (zoradenie od najlacnejších, či najdrahších).

Prezentácia nehnuteľnosti na portáli AZ-Europe poskytne nielen základný popis a informácie o nehnuteľnosti. Pre lepšiu orientáciu obsahuje aj mapu s vyznačením miesta zvoleného objektu. Súčasťou mnohých ponúk je aj podrobný fotoalbum.

Na Katalógu Realít na portáli AZ-Europe je v súčasnosti viac ako 150 000 nehnuteľností. Pomocou jednoduchej, ale podrobnej filtráciea pomocou sofistikovaného engine programátorov webu AZ-Europe, si určite nájdete aj tú svoju - vysnívanú.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu