Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AZ-Europe - spoľahlivý európsky e-shop zo Slovenska

AZ- Europe Zobraziť galériu (5)
AZ- Europe (Zdroj: PR)

Medzi stovkami e-shopov pôsobiacich na Slovensku je len pár, ktoré sa môžu pochváliť takou šírkou ponuky ako má AZ-Europe. A je ich iba pár, ktoré dokážu tovar posielať v rámci celej EÚ. E-shop patrí pod portál AZ-Europe, ktorý je jediným svojho druhu.

Najmodernejší engine, stránky delené na päť hlavných častí (e-shop, správy, katalóg, reality a zľavy), obrovské množstvo informácií z regiónov Slovenska, ale aj celej EÚ. Toto všetko sú dôvody, pre ktoré portál AZ-Europe.eu mieri medzi TOP10 najnavštevovanejších webov Slovenska. V súčasnosti je na priečke č.11.

Internetový obchod je nepostrádateľnou súčasťou tohto úspešného portálu. Viac ako 250 tisíc rôznych produktov je prehľadne členených do 24 kategórií na jednej stránke. E-shop pôsobí nielen na slovenskom trhu, tovar dokáže poslať do všetkých krajín EÚ.

E-shop na portáli AZ-Europe používa najmodernejšie technológie, vďaka ktorým sa budete ľahko a pohodlne orientovať v jeho širokej ponuke. Jeho ovládanie je intuitívne a rýchle. Ak by ste predsa len potrebovali pomoc, môžete sa obrátiť na tím odborníkov AZ-Europe, ktorí vám ochotne pomôžu. Pri samotnej objednávke strávite minimum času. Vyplníte krátky formulár a tovar sa bezpečne posiela ku vám domov.

Pri nákupe na internetovom obchode AZ-Europe získavate omnoho viac, než len tovar. Získate viaceré výhody, ktoré určite oceníte. Na vybrané produkty získate dopravu zadarmo, ku mnohým dostanete darček. Dôveryhodnosť zaručuje aj 100% garancia portálu AZ-Europe na vrátenie peňazí, pokiaľ sa rozhodnete tovar vrátiť.

Balík odoslaný z internetového obchodu AZ-Europe odosielame profesionálnymi kuriérskymi spoločnosťami (DPD alebo UPS). Internetový obchod AZ-Europe akceptuje platby kreditnými kartami Visa, VISA Electron, Maestro, MasterCard a ČSOB. Akceptuje aj platby bankovým prevodom prostredníctvom PayPal, TrustPay.

E-shop na informačno-reklamnom portáli AZ-Europe je jedinečný svojim premysleným spracovaním kategórií a subkategórií, preto je vyhľadávanie produktov rýchle a intuitívne. Spoľahlivý tím odborníkov pomôže zákazníkom prostredníctvom zákazníckej linky, alebo elektronickou odpoveďou na vaše otázky. Pre spoločnosť AZ-Europe je konečným produktom spokojný zákazník, ktorý sa rád vracia na stránky portálu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu