Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Aj účet pre podnikateľov môže byť zadarmo

Aj účet pre podnikateľov môže byť zadarmo
Aj účet pre podnikateľov môže byť zadarmo (Zdroj: Fio banka)

Kto hľadá účet pre podnikateľov, vyberie si účet vo Fio banke, ktorá ponúka podnikateľské účty bez poplatkov za vedenie, neobmedzený počet prichádzajúcich a odchádzajúcich SEPA platieb aj aplikáciu API Bankovníctvo.

Vo Fio banke podnikatelia rovnako ako fyzické osoby neplatia za vedenie účtu ani za prichádzajúce a odchádzajúce platby v rámci SEPA, vrátane trvalých príkazov a inkás. Zadarmo sú tiež platby v CZK z alebo do Českej republiky. Fio banka naviac vedie účty v 15 menách, okrem EUR či CZK tiež v USD, GPB, CHF, RUB a ďalších. Banka si za prichádzajúce platby vo všetkých týchto menách neúčtuje žiadny poplatok, pokiaľ je naviac účet v rovnakej mene, ako je mena prichádzajúcej platby, nedochádza ku konverzii.

Klienti môžu bez poplatkov používať Internetbanking aj mobilnú aplikáciu Smartbanking pre operačné systémy Android, iOS a Windows Phone, rovnako tak dve bezkontaktné embosované platobné karty MasterCard, ktoré umožňujú zadarmo platiť v obchodoch a na internete alebo uskutočniť bezplatne prvý výber v mesiaci z ktoréhokoľvek bankomatu. Podnikatelia nájdu v ponuke Fio banky tiež business kartu MasterCard za mesačný poplatok. Veľkým zjednodušením pre účtovníctvo podnikateľov je bezplatné Fio API Bankovníctvo umožňujúce bezpečné automatizované spracovanie výpisov a pohybov na účtoch či zadávanie hromadných platieb.

Pokiaľ chcete mať rezervu ku svojmu podnikaniu, je možné získať kontokorent k podnikateľskému účtu až do výšky 18 500 EUR. Na výber sú tri rôzne tarify podľa toho, či potrebujete požičať peniaze na dlho alebo len jednorazovo, niekoľkokrát do roka.  Úrok je počítaný len z čerpanej čiastky a peniaze je možné použiť kedykoľvek a na akýkoľvek účel.

Zistiť viac informácií o účte pre podnikateľov

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu