Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ako vymôcť pohľadávku zo zahraničia? Pomôže vám Procesinvest

Ako vymôcť pohľadávku zo zahraničia?
Ako vymôcť pohľadávku zo zahraničia? (Zdroj: Procesinvest)

Vymôcť pohľadávku je niekedy skutočne náročné. Ak sa k tomuto procesu pridá neznalosť zahraničného prostredia, neznalosť jazyka či problémy so sledovaním sporu, môže sa vymáhanie pohľadávok zo zahraničia stať skutočnou nočnou morou. Vyhnúť sa jej môžete práve s Procesinvestom.

Vymáhanie pohľadávok je zložitý proces. Počnúc prvotnými žiadosťami od splatenie dlhu po súd, ba až po exekúciu, ide o nielen časovo, ale aj finančne náročný postup. Ak sa k tomuto všetkému pridá ďalší faktor – zahraničie, máte postarané o obrovský problém.

 

Prvou bariérou, na ktorú narazíte je neznalosť cudzieho jazyka a hneď za ňou nasleduje neznalosť právneho systému v jednotlivých krajinách Európskej únie. Ďalšou prekážkou je neznalosť prostredia, drahí zahraniční advokáti, problém so sledovaním sporu, problémy s exekúciou v zahraničí a v neposlednom rade, či lepšie povedané v prvom rade, sú obavy s finančnou náročnosťou uplatnenia pohľadávky súdnou cestou v zahraničí.

 

Kedy a prečo sa obrátiť na Procesinvest?

Sme spoločnosť, ktorá pomáha súkromným osobám, firmám  zafinancovať ich súdny spor, a to nielen na Slovensku či Českej republike, ale aj v štátoch Európskej únie. Skúsenosti, kvalitné poradenstvo, spolupráca s profesionálmi – advokátmi či znalosť zákonov u nás aj v zahraničí z nás robí dokonalého partnera, ktorý sa postará o vašu nočnú moru.

 

Vďaka našim zahraničným partnerom vám dokážeme pomôcť s vymáhaním pohľadávky v štátoch EÚ. Nemusíte sa báť komunikácie v cudzom jazyku, nemusíte sa báť drahých advokátov, nemusíte študovať právny systém toho ktorého štátu. Stačí, ak sa obrátite na nás. Na základe vami dodaných materiálov vyhodnotíme úspešnosť sporu, odporučíme vám kvalifikovaného advokáta a pomôžeme sledovať váš spor. A bonusom je, že vás toto celé nebude stáť ani euro navyše! Procesinvest dostane odmenu len v prípade, že súdny spor v zahraničí vyhráte. Neplatíte ani žiadne zálohy a ani úroky, ako v prípade, že by ste si na svoj spor museli požičať z banky. Tú vaša prehra zaujímať nebude, nás áno.

 

Nebojte sa vymôcť svoju pohľadávku aj mimo hraníc Slovenska, s platením pomôže Procesinvest!

 

Kde nájdete spoločnosť Procesinvest?

Viac o spoločnosti, o jej práci a spôsobe financovania nájdete na stránke www.procesinvest.sk

PROCESINVEST, a.s.
kontaktná osoba:  Ing. Vladimír Brunčák

tel:  0911 519 852
bruncak@procesinvest.sk
www.procesinvest.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu